<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

SHOW BLE KANSELLERT

(05.03.24) Solide saker da 5. divisjonslaget Show ble kansellert av Vaulen B fra divisjonen under.

I kampens første kvartal var man brutalt overlegne, hadde det ikke vært for at samtlige gjennomspill konsekvent ble blåst av for offside kunne det fort ha blitt større sifre.

Vaulen kom foran etter seks minutter da Bendik Aarstad bredsidet inn fra kort hold på restene av et frispark.

Idland kunne ha doblet like etter, men headingen gikk via krysset og ned på strek.

Show var bedre med da Vaulen doblet etter 56 minutter. Igjen var det Aarstad som brukte roen på en løs ball i boks og bare plasserte nede i kroken.

Marius Auflem drepte kampen da han la på til 3-0 etter et fint veggspill med Haglund etter 71 minutter.

VAULEN B 3–0
FC SHOW
Bendik Aarstad
6 min

56 min

Marius Auflem (Haglund)
71 min

10. Audrius Mirauskas

11. Michael Sivertsen <– 66 minutter (–> 86 minutter)

Forhåndsomtale
Vaulen hadde fått inn Osei, Aarstad, Isene, Mirauskas og Idland fra A-laget. Man manglet spillere som Kartevold (strekk), Helvig (reise), Ås (jobb), Aguera (jobbreise) og Isaksen (jobb), mens Torgersen tok fri etter sine bravader i futsal NM for hørselshemmede i helga.

Patrick Osei skulle egentlig ha startet, men ble sen grunnet jobb slik at Eirik Moen startet i en litt uvant høyre wingbackrolle.

Showgruppa er en av klubbene Vaulen aldri har tapt en offisiell kamp mot verken som A- eller B-lag (Samlet: 7 1 0, A-lag: 3 1 0, B-lag: 4 0 0). Klubben ble stiftet i 2004 og har dog slått både A- og B-laget en gang hver i uoffisielle kamper, mens Vaulen har fem seire samlet i den oversikten.

I fem sesonger møtte B-laget også FC Show 2 i serien det har endt med 7 seire, 1 uavgjort og 2 tap.

De mest minnesrike møtene var nok i 2007? Da møtte B-laget FC Show i Play Off-kamper om opprykk til 5. divisjon. Her vant Vaulen B 3-1 og 3-2. Seirene ga B-laget sitt første og foreløpig siste opprykk til 5. divisjon, et nivå man spilte på fra 2008 til 2010. Etter 2010-sesongen ble B-lagets kamper strøket da man ikke hadde stilt lag i et par kamper. Siden dess har B-laget spilt i 6. divisjon.

I 2016 kåret magasinet FourFourTwo FC Shows klubblogo til den fjerde rareste her!

Vaulen B (3
–4–1–2): Krister Vistnes – Aleksander Idland, Simon Sakkestad, Fredrik Strand – Eirik Moen, Bendik Aarstad, David Møller, Sondre Isene – Espen Knudsen, Michael Sivertsen – Audrius Mirauskas.

Første omgang
Beint fram oppholdsvær da B-laget tok i mot FC Show denne tirsdagskvelden.
Vaulen fikk en fin start og tok ledelsen allerede etter seks minutter. Et frispark på hjørnet av boks gikk inn i en klynge. Simon Sakkestad kriget godt før Bendik Aarstad trillet inn fra tre meter.
Vaulen spilte forrykende fotball og kunne ha doblet på en ny dødball etter 11 minutter da Aleksander Idland headet i tverrligger og ned!

Et fysisk sterkt Vaulen vant alt på dødballer og Audrius Mirauskas var nær å heade inn en corner som strøk utenfor i den korte glipen mellom stolpen og Espen Knudsen.
B-laget hadde vunnet midtbaneduellen og spilte mye pen fotball for øyet. Det var flere flotte opprullinger, men alle gjennomspill ble det blåst offside på som en helgardering fra dommeren.

Fra halvtimen og inn kom Show bedre med uten at de ennå hadde testet keeper.
Audrius Mirauskas skjøt så utenfor på Idlands flotte innlegg, men igjen var det "offside".

Man gikk til pause på stillingen 1-0. Man startet meget bra før det dødde noe hen det siste kvarteret. Audrius Mirauskas ble vel avblåst for offside omlag syv ganger noe som ødela noe av gleden rundt kampen!

Andre omgang

Trippelbytte i pausen da Torbjørn Ankerheim, Stian Lima og Patrick Osei kom inn for Møller, Strand og en halvsyk Moen.
Mer FC Show nå og de satte like utenfor rett fra start før Vistnes reddet flott med samla bein på en kontring etter 55 minutter.

I steden doblet Vaulen etter 56 minutter. Det var en corner fra Sondre Isene som ble svirvlet opp i lufta til Simon Sakkestad som prøvde en brasse. Ballen falt etter hvert ned til Bendik Aarstad som kaldt og rolig plasserte nede i kroken!

Dobbelbytte etter 62 minutter med Marius Auflem og Noah Kellerhals inn for Mirauskas og Aarstad.
Michael Sivertsen var i ferd med å starte jublingen da han elegant lobbet over keeper før Noah Kellerhals kom til på strek for å sikre den inn bare for å bli avblåst for offside etter 63 minutter!

Nye bytter for Vaulen etter 66 minutter da Eirik Haglund og Atle Kristiansen kom inn for Isene og Sivertsen.
Marius Auflem fikk til en god heading på Idlands kross etter 69 minutter, men keeper leverte en like flott redning.
Marius Auflem skulle få sin revansj like etter. Pent spill hvor Eirik Haglund slo presis kortpasning til Marius som trillet ballen under keeper til 3-0!

Krister Vistnes hadde så en sterk arm da Show kom løs til høyre i boks etter 73 minutter.
Auflem var nær igjen like etter da han bendet et skudd like utenfor.

Om man skal være litt stygge så hadde man halve C-laget utpå nå, men man holdt stand mot 5. divisjonslaget.
Så en fri mann på andre stolpe etter en corner for Show, men Vistnes var en levende vegg etter 80 minutter.

Espen Knudsen dundrer så avgårde et frispark som keeper redda, men fikk krampe av skuddet.
Da alle innbytterne hadde blitt satt inn var det Michael Sivertsen som kom innpå igjen for Knudsen.

Det endte med 3-0 til Vaulen. En meget solid opptreden og grunn til optimisme før alvoret tar til selv om FC Show er et lag som er noe reduserte fra tidligere utgaver.