VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

VOGEL FLØY HØYT

(09.05.23) Fem spillere fra A-lagstroppen fikk verdifull matching her, blant dem Erik Vogel som kvitterte ut to mål.

Det var Audrius Mirauskas som sendte badeløvene foran allerede etter to minutter.

Man gikk høyt ut og hadde SIF i kne før man roet ned og slapp SIF inn i kampen. SIF tok voldsomt over i andre omgang og Krister Vistnes vartet opp med en rekke matchvinnende redninger.

Det var litt mot spillets gang at man doblet da Erik Vogel kontret inn etter at Sigurd Årthun hadde kriget seg forbi to mann som nær torpederte han.

På 2-0 fikk man mer arbeidsro og da Idland gikk i bakken kunne Amund Belaska øke til 3-0 på straffespark.

Like før slutt fløy det en liten Vogel inn på andre stolpe og headet inn 4-0.

Vaulens bestemann var Eirik Reiestad som virkelig har funnet formen. I dag hadde han to assist. Han har alltid løpt mye, men nå har han spilt på seg masse selvtillit på B-laget. Utallige ganger fosset han ned langs linja og fikk slått inn. Det spørs om ikke om Mr SIF, Kjell Reiestad, holdt med Vaulen i dag..?

Kampfakta kommer her!

VAULEN B 4–0
STAVANGER IF 2
Audrius Mirauskas (Reiestad)
2 min

Erik Vogel (Årthun)
75 min
Amund Belaska (straffe)
84 min
Erik Vogel (Reiestad)
88 min

–> 70 minutter

Magnus Kartevold (lyske) måtte mandag kveld melde forfall. Audrius Mirauskas (lår) er friskmeldt.
Magnus Torgersen er ute med en hamstringskade.
Morten Fløtre Solheim sliter med leggene og står over igjen. Alexander Nilsen Surdal teller på knappene etter sin kneskade, men vil se igjen til høsten om han føler seg bedre.
Eirik Moen og John Herman Ås er tilgjengelige igjen, mens Mads Isaksen har blitt frisk siden sist. Michael Sivertsen ønsker å få kamptrening på C-laget fremover, men blir med her.
Fra A-laget får man med seg Audrius Mirauskas, Erik Vogel, Aleksander Idland, Amund Belaska og Anders Polland Vik. Her spilte jo ikke Idland forrige A-kamp, Polland Vik har slitt med skade, mens Belaska ikke vil være tilgjengelig for A-laget i neste kamp.
Mathias Strunck Gundersen og Espen Knudsen var begge pjuske og meldte forfall.
Krister Vistnes har steppet inn som keeper etter at Trym Landråk Gjerstad skadet seg, men Krister vil igjen være forhindret fra å stå hele kampen da han må hjem når kona går på jobb. Dermed har man fått inn Tom Arne Bø Pedersen, som nok står den siste halvtimen.

Vaulen B (3
–4–1–2): Krister Visntes – Aleksander Idland, Simon Sakkestad, Stian Lima – Eirik Reiestad, Eirik Moen, Anders Polland Vik, Erik Vogel – David Møller – Audrius Mirauskas, Amund Belaska.

Første omgang

Enten eller for B-laget denne sesongen. Før kampen stod man med to seire hjemme, men to tap borte.
Vaulen stilte et bra lag med fem spillere fra A-troppen og var favoritter på papiret da SIF 2 var et rent B-lag.
Pangåpning for Vaulen som kom foran før det var gått to minutter. Det var et strålende presist innlegg fra høyre ved Eirik Reiestad som ble pirket inn fra kort hold på andre stolpe.
Vaulen hadde nok bestemt seg for å gå høyt ut og hadde et voldsomt press i starten. Amund Belaska headet Stian Limas innlegg utenfor etter syv minutter.
Høyre vingback Eirik Reiestad var Vaulens store angrepsvåpen. Han var mye involvert i denne fasen.
Etter hvert roet det seg noe ned og SIF kom bedre med i kampen. Den hadde et par enkle skudd på keeper Vistnes, samt et par skudd som gikk utenfor.
Audrius Mirauskas måtte gi seg etter kvarteret da han igjen kjente noe i låret. Inn kom Michael Sivertsen i et rent bytte.
Vaulen skapte litt igjen midtveis. Belaska fikk ikke presset ned skuddet på Reiestads kross. Polland Vik hadde et bra frispark inn i feltet etter at Reiestad ble felt på hjørnet av boks. Reiestad kom så til et legg som snirklet seg gjennom feltet før et tåskudd fra Michael Sivertsens gikk i blokken.
Amund Belaska stormet så frem, men David Møller stod i ballbanen og ble blåst av for offside. Reiestad vant også en corner som David Møller var nær ved å krige inn. Eirik Reiestad hadde så et skudd i nettveggen etter 28 minutter.
Både Michael Sivertsen og Amund Belaska sklei inn i femmeteren på Aleksander Idlands flate legg, men utrolig nok gikk ballen inn til keeper etter halvtimen spilt.
Småskummelt fra Vaulen på etterpress av en corner før SIF fikk unna. SIF fikk så skåret av et legg fra Reiestad som hadde peilet inn Sivertsen i boks. Amund Belaska hadde så et skudd som gikk inn til keeper etter en retningsforandring.
David Møller ble så dømt i offside på Amund Belaskas kross etter 40 minutter, men han satt uansett utenfor.
Ny skade for Vaulen. Michael Sivertsen ønsket å prøve litt til før han til slutt satt seg ned. Mads Isaksen kom inn som spiss etter 42 minutter.
Et strøkent frispark fra Anders Polland Vik ble nær fightet inn etter 43 minutter.
To minutter ble lagt til før det ble blåst for pause. Helt greit at Vaulen ledet, men SIF hadde hatt sine perioder i en kamp med mange halvsjanser.

Andre omgang

Et planlagt bytte i pausen da Sigurd Årthun kom inn for Polland Vik som nyss var tilbake fra skade.
Sigurd Årthuns ball ble så stusset av Isaksen til Belaska etter 50 minutter. Ballen ble satt i mål, men dommeren blåste for offside.
Vaulen slet litt med å organisere seg og SIF kom til en rekke store sjanser hvor keeper Krister Vistnes fortsatt holdt oss foran.
Først reddet han da et skummelt frispark inn i boks ble fluktet videre, deretter en ny redning etter 53 minutter.
Ballen gikk fint for Vaulen og Erik Vogel vant en corner. Første serve ble headet ut til en ny corner. Her oppstod det knuffing. Belaska følte seg holdt av Berg Helgevold og for å komme seg løs brukte han nok en arm, noe som resulterte i at SIF-spilleren gikk i bakken. Dommeren måtte snakke til dem begge og før man fikk slått inn gikk Amund Belaska i bakken etter å ha blitt skubbet og holdt.
Amund Belaska var ikke fornøyd med behandling og gikk i så det sang i neste duell med Berg Helgevold, noe som resulterte i gult kort etter 55 minutter.
Vaulen var så heldige da en sittende Krister Vistnes reddet et forsøk fra kort hold. Ny stor prestasjon av samme mann etter 58 minutter med en luftig TV-redning.
Eirik Reiestad vant så en corner. På bølge to av corneren slo Sigurd Årtun inn for andre gang, bare for å se at Simon Sakkestad headet over.
Torbjørn Ankerheim kom inn for David Møller etter 59 minutter. Samtidig snudde man vel den midtre trioen etter hva vi oppfattet.
Fin stikker fra Aleksander Idland fant så Amund Belaska som hadde bestemt seg for å skyte, det ble litt oppkavet og lagkameratene ville ha ballen uten å få den etter 62 minutter.
John Herman Ås kom inn for Stian Lima etter 66 minutter. Beina til Stian er nok ikke de beste, blant annet overlot han lange frispark til andre for å unngå strekk.
Vaulen var en smule baktunge nå. De oransje jobbet bra bakover, men kom ut av sine egne posisjoner slik at det ikke var noen å slå fremover på.
Ny stor redning av Krister Vistnes som fikk ut til en corner etter 69 minutter. Vaulen fikk unna corneren før Vistnes måtte gå. Inn kom veteranen Tom Arne Bø Pedersen i sin regnjakke. Dommeren var ikke fornøyd med bekledningen og Tommen måtte til slutt arve keeperdrakten fra Vistnes.
SIF pådro seg et gult kort etter 74 minutter.
Så noe mot spillets gang doblet Vaulen ledelsen med kvarteret igjen. Et herlig løp av Sigurd Årthun som smatt seg forbi spillere som kom fykende inn fra sida. Han slo videre til Erik Vogel som stormet inn i boksen og plasserte lavt nede i korthjørnet til 2-0.
SIF hadde ikke gitt seg helt og Tom Arne Bø Pedersen leverte en akrobatisk redning på strek etter 77 minutter.
Mads Isaksen fikk gult kort etter 80 minutter. Dommeren holdt samtidig et lite foredrag og det virket som om dette var siste sjanse.
Eirik Moen ba så dommeren om å stoppe kampen litt for å få tøyet ut en krampe, men fikk ikke gehør.
Etter 83 minutter vant Vaulen et straffespark da Aleksander Idland kom i lange klyv inn i boks og ble felt.
Tom Arne Bø Pedersen ropte til trener Robert Solvang at han gjerne ville ta straffen, men det var Amund Belaska som steppet opp på 11 meter. Amund gjorde ingen feil og ga 3-0 etter 84 minutter.
En SIF-spiller tok så ned Eirik Reiestad på ureglementært vis og fikk gult kort etter 86 minutter.
Nytt raid og påfølgende innlegg fra høyre ved Eirik Reiestad etter 88 minutter. Ballen dalte ned foran andre stolpe og en flyvende Erik Vogel headet ballen inn via første stolpe til 4-0!
Etter dette var det mye lekent fra Vaulen som skapte mye mot et SIF-lag som hadde gitt opp. På et angrep stod spillerne i kø før tilslutt Mads Isaksen fikk sitt skudd blokkert på femmeteren etter 91 minutter.
Tre minutter inn i overtiden fikk Erik Vogel gult kort hos Vaulen.
Like etter blåste dommeren av kampen. Dermed fortsatt 100% rekord på hjemmebane for Vaulen.