VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

TAPTE TOPPKAMPEN

(10.09.24) Vaulen ville ta over 2. plassen fra Suldal med seier. Det startet bra da Torbjørn Ankerheim smalt en ball inn i nettet før to minutter var gått.

Suldal hadde det meste av ballen, men Vaulen skapte de største sjansene. Midtveis i omgangen utlignet tidligere vaulenspiller Mo Dawud til 1-1 som også ble pauseresultatet.

Etter en del bytter i pausen sliter man å finne rytmen og Mo Dawud gir Suldal ledelsen for første gang etter 49 minutter.

Først etter 70 minutter startet man å få det til å stemme igjen og da Bendik Aarstad satte inn en retur på Sivertsens skudd var det Vaulen som var i førersetet.

Nå kjørte man voldsomt på, men isteden gikk Suldal opp i 2-3 med en perlescoring av Dawud som dermed var oppe i hattrick.

Vaulen pushet på og hadde fortjent noe, men isteden kontret Suldal inn 2-4 like før slutt.

VAULEN B 2–4
SULDAL
Torbjørn Ankerheim
2 min

24 min Mo Dawud

49 min Mo Dawud
Bendik Aarstad (Sivertsen)
74 min

82 min Mo Dawud

90 min Isak Steine

10.09
Serie
Vaulenbanen
Tilskuere: 20 Dommer: C Ludvigsen (Sandved)

69

64. Torbjørn Ankerheim <– 63 minutter (–> 89 minutter)

19. Magnus Torgersen

Vaulen vil her stille med en ren B-lagstropp. Det største spørsmålstegnet er på keeperplassen. Det ser ut som man spiller første omgang med toppscorer Espen Knudsen mellom stengene! Hadde Espen vært en spiller på Football Manager hadde hans posisjon vært (GK, DC, AMC, ST). Espen får avlasting til andre omgang når keeperveteran Tom Arne Bø Pedersen er på plass etter at han er ferdig med sin trenervirksomhet for Jarl J11.
Kittisak Bunprasert er aktuell igjen etter skade. Morten Fløtre Solheim har økt treningsmengden, men er ikke kampklar ennå etter sin alvorlige kneskade. Stian Lima og Magnus Torgersen ankommer kampen sent.
Vaulen er aktive på overgangsmarkedet og håpet er at den økte konkurransen vil gi enda bedre oppmøte på treningene.

Vaulen B (
3–1–4–2): Espen Knudsen – Noah Kellerhals, Simon Sakkestad, Magnus Kartevold – Eirik Moen – Mats Selle Hovland, Bendik Aarstad, Torbjørn Ankerheim, John Herman Ås – David Møller, Jonathan Ring.

Første omgang
Drømmestart for Vaulen da Torbjørn Ankerheim snappet opp en løs ball i mellomrommet og fikk presset inn et flatt skudd nede til høyre før det var gått to minutter.
Toby er dermed oppe i elleve mål denne sesongen og har startet å gi Espen Knudsen konkurranse!
Suldal hadde mest ball, men det var Vaulen som skapte sjansene. Jonathan Ring løp opp løs pasning i Suldals forsvar. Han stormet mot boksen og prøvde å lobbe inn, men ballen gikk over etter ni minutter.
David Møller var frisk og var nær ved å dra seg helt i gjennom etter kvarteret etter noen flotte dragninger.
Første reelle sjanse for Suldal kom etter 19 minutter da Mo Dawud testet Espen Knudsen med et lavt skudd som ble reddet kontrollert.
Litt urutinert baklengs for Vaulens del ga 1-1 etter 24 minutter. Et defensivt kast fra høyre ble kastet inn på tverrs av 16 meteren, den snappet Mo Dawud som satte inn kontant.
Espen Knudsen ga så en retur på Dawuds tunge skudd, men dommeren blåste offside på returen etter 32 minutter.
Bortelaget hadde nå tatt grep om kampen og Knudsen måtte i aksjon igjen etter 36 minutter da han bokset et frispark til corner.
Så 1-1 i en tett og jevn omgang som var relativt sjansefattig. Suldal stilte sterkt, mens Vaulen hadde veldig mange defensive spillere som ikke hadde farten til å dra seg forbi ledd.

Andre omgang

Trippelbytte i pausen for Vaulen. Tom Arne Bø Pedersen, Kittisak Bunprasert og Michael Sivertsen kom inn for Hovland, Møller og Ås. Bø Pedersen var ny keeper slik at Knudsen ble flyttet opp på midten.
1-2 målet var vel 2-3 meter offside, men dommeren lot det gå og Mo Dawud økte.
Vaulen hadde startproblemer i andre omgang og slo litt for mye på lykke og fromme.
Så en halvsjanse da Torbjørn Ankerheim løftet over fra 20 meter etter 54 minutter.
Suldals Nærheim satte så utenfor da han fikk ballen servert på 16 meter.
Et frispark fra Espen Knudsen hadde retning Kittisak Bunprasert, men han fikk ikke inn en styring.
Suldal satte så fart på en kontring og Bunprasert pådro seg et gult kort etter 56 minutter.
Debutant for Vaulen da Rune Bjerland Risanger kom inn for Ankerheim etter 63 minutter.
Noe bedre av Vaulen nå og Espen Knudsen hadde et brukbart skuddforsøk fra distanse.
Ole Lorentzen kom inn for Ring etter 67 minutter.
Ole kunne ha scoret med en gang da han fikk til en fin heading da Eirik Moen løftet inn, men ballen havnet på nettaket etter 69 minutter.
Plutselig skjedde det mye på en gang. Bendik Aarstad fikk gult kort etter 70 minutter.
Simon Sakkestad var nær ved å kriget inn en corner før Tom Arne Bø Pedersen reddet en stor kontringssjanse like etter.
Etter 74 minutter ble det 2-2. Michael Sivertsen skjøt, keeper ga retur og Bendik Aarstad sklei til fra kort hold for å sette inn sitt femte mål på fire kamper!
Like etter fikk Simon Sakkestad gult kort.
Sent ankomne Stian Lima kom inn for Sakkestad etter 77 minutter. Nå hadde også Magnus Torgersen ankommet, men han var så sent ute at han valgte å bli ubenyttet innbytter.
Risanger ble så presset vekk i boks da Aarstad la 45 i boks etter 78 minutter.
Mo Dawud møtte så en kross i boks, men satte heldigvis for oss utenfor etter 80 minutter.
Ole Lorentzens skudd strøk så stolperota da Bendik Aarstad brøt høyt i banen.
Mer Lorentzen da han headet på keeper da Kellerhals la inn.
Vaulen var nærmest seieren her, men i steden la Suldal på til 2-3. Mo Dawud klistret et skudd i krysset med den svake foten. Et lykketreff det var lite å gjøre med.
Nå gikk Vaulen for det og Lorentzen var nok en gang frempå da han skjøt i tverrligger og ned etter 84 minutter!
Powerplay fra Vaulen fortsatte og Bendik Aarstad var nær ved å sende et frispark bak Mikkelsen i Suldal-goalen.
Mads Isaksen erstattet Moen etter 88 minutter. Like etter sendte man inn en corner fra høyre som Bendik Aarstad stanget like utenfor.
Ole Lorentzen pådro seg et kraftig overtråkk og måtte av. Derfor kom Ankerheim innpå igjen etter 89 minutter.
Vaulen hadde kastet frem alt og Suldal kontret inn 2-4 etter 90 minutter ved Isak Steine.
Fem minutter på overtid kunne man ha pyntet på resultatet, men corneren sklei av godet på Risanger.
Dommeren blåste av etter 96 minutter.
Vaulen hadde fortjent noe fra denne kampen, men det har vært litt mye stang ut denne sesongen. Det er vel bare mot Kvitsøy borte og kanskje FGI hjemme en kan si at det var greit med tap. Begge kampene mot Suldal og Hjelmeland borte burde ha endt med minst ett poeng i forhold til sjanser.
I kveld hadde man heller ikke tur med dommeravgjørelser, spesielt på 1-2 målet som var en klar offside.