VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

TOK SIF PÅ DØDBALLER

(15.10.24) Vaulen kunne bytte seg bedre og samtidig var man overlegne på dødballer, det ble ble vinnerformulaen da B-laget vant den meget viktige sekspoengeren mot SIF 2 i medaljekampen.

Vaulen havnet tidlig under på noe som lignet på en offside. 0-1 holder seg ut omgangen.

Strandguttene fant ut at dem vant alt på dødballer inn i boks. Espen Knudsens presise frisparkfot skapte kaos hver gang man vant en dødball og det var slik man utlignet da Simon Sakkestad stusset inn.

Vaulen hadde spilt bra, men ble straffet etter et balltap slik at det ble 1-2 etter 66 minutter.

Like etter broderte Vaulen seg frem. Belaskas pasning gikk via en motspiller og i beina på Kittisak Bunprasert som løftet over keeper til 2-2.

Nok en dødball fra Knudsen ble pumpet frem. Ballen ble headet i tverrligger av Sakkestad returen falt i beina til Anders Yttervik som ble felt. Straffespark! Espen Knudsen steppet opp og gjorde ingen feil. 3-2 etter 78 minutter.

4-2 kom etter samme oppskrift. Knudsen pumpet frem i retning Sakkestad, denne gangen headet en SIF-spiller i egen tverr før Amund Belaska headet inn fra kort hold!

VAULEN B 4–2
STAVANGER B

6 min
Arian Selheim
Simon Sakkestad (Knudsen)
51 min

66 min Arian Selheim
Kittisak Bunprasert (Belaska)
67 min
Espen Knudsen (str)
78 min
Amund Belaska
85 min

15.10
Serie
Vaulenbanen
Tilskuere: 30 Dommer: F Uludag (Rosseland)

–> 90 minutter

Jonathan Ring er på ferie de to siste kampene. Rune Risanger, Stian Lima og Mads Isaksen er også bortreist. John Herman Ås er opptatt med jobb. Bendik Aarstad er trolig ferdig for sesongen med sin meniskskade. Marius Auflem sliter med en skade i leggen. Morten Fløtre Solheim bygger seg opp etter sin kneskade. Magnus Kartevold er ute med en hamstringskade.

Vaulen B (
3–1–4–2): Jack Aguera – Eirik Moen, Simon Sakkestad, Magnus Torgersen – Espen Knudsen – Noah Kellerhals, Torbjørn Ankerheim, David Møller, Mats Hovland – Kittisak Bunprasert.

Første omgang
Etter en rolig start tok SIF 2 plutselig ledelsen da dommeren fikk la gå en offsideplassert venstrekant få gå. Legget ble slått inn foran mål til Arian Selheim som ga 0-1.
Vaulens første sjanse kom etter ti minutter da Noah Kellerhals løftet inn i rommet. Kittisak Bunprasert løp i fra, men keeper nektet vår mann med en refleksredning. Ole Lorentzen nådde ikke frem på returen.
Så en viktig takling av Simon Sakkestad da lynraske Selheim igjen kom seg løs. Vaulen hadde hatt mye ball, men det var slow-mo hvor SIF var farligere på sine overganger.
Så startet man å fighte bedre og startet å skape mer. Først klarerte SIFs keeper i magen på David Møller, den kunne fort ha gått rett inn. Så satte Bunprasert utenfor fra kloss hold. Mer Vaulen da Møller fant Bunprasert, men skudd i steget ble gitt til corner etter 21 minutter.
Simon Sakkestad var meget nær da han headet Torgersens corner i nettveggen. Samme kombo like etter denne gangen gikk headingen vel tilside.
Ny kontring på venstre for SIF etter 24 minutter, det kunne fort ha blitt en kopi av målet, men ikke riktig klem over avslutningen.
Mats Hovland kom i dommerens bok etter 33 minutter.
Så et brukbart skudd på halvspretten fra Espen Knudsen fra 30 meter før David Møller traff stolperoten da han skar inn fra skrått hold etter 35 minutter. Ballen må ha vært innom en motspiller da det ble gitt corner.
David Møller var meget nær ved å utligne etter 36 minutter, men headingen på corneren spratt i bakken og inn til en ventende keeper.
Møller frempå like etter, men han fikk ikke nok lugg på Kellerhals' legg.
Så en panisk episode da Simon Sakkestad headet tilbake mot egen keeper, men Aguera hadde ruset ut såpass langt at han måtte slå unna med leggen etter 41 minutter.
Espen Knudsen stakk så fri Bunprasert, men skuddet gikk i nettbøylen bak målet. Like etter hadde Hovland et skudd mot første som ble beinet ut v keeper.
SIF med en gigakontring helt på tampen da Grapes rundet keeper og satte stolpe ut!
To minutter ble lagt til før dommeren blåste av. En omgang litt under pari, man hang liksom ikke helt sammen som lag og spilte på seg noen gedigne kontringer.

Andre omgang

Både Noah Kellerhals og Magnus Torgersen måtte gi seg i pausen etter skader. Inn kom Sander Dybsjord Malde som høyre vingback og Fredrik Strand som venstre stopper.
Vaulen var bedre med her og utlignet til 1-1 etter 51 minutter da et frispark signert Espen Knudsen ble løftet inn fra høyre midtlinje til Simon Sakkestad som stusset inn fra 13 meter.
SIF skulle pådra seg fire gule kort i løpet av andre omgangen, det første kom til Jason Arrey etter 53 minutter.
Ole Lorentzen var nær ved å fighte inn en ny dødball fra Knudsen. Sakkestad kastet seg frem på returen, men det ble dømt for angrep på keeper.
Lars Frostestad var neste mann i boka for SIF da han felte David Møller på 18 meter. Dave landet langt inne i boksen og noen ville ha straffe.
Anders Yttervik erstattet en skadd Møller før Espen Knudsen satte frisparket klink i stolpen!
Nytt skifte hos Vaulen som hadde en god benk. Michael Sivertsen kom inn for Hovland i hans posisjon som venstre vingback.
Etter mye Vaulen i starten var det mer SIF nå.
Noen halvsjanser hadde man dog. Først sklei vel ballen av foten til Sander Malde som skjøt meteren over. Så hadde Bunprasert to tvilsomme offsider dømt i mot seg for å være for rask.
Et balltap ble straffet momentant da SIF gjorde 1-2 etter 66 minutter. Igjen var det Arian Selheim.
Amund Belaska kom så inn for Lorentzen etter 66 minutter.
Vaulen svarte med en gang. Man broderte seg flott frem og til slutt var det Amund Belaska som slo ballen via motspiller til Kittisak Bunprasert som denne gangen fikk lov til å gå av dommeren. Han satte lekkert inn 2-2.
Eirik Moen skal ha fått gult kort etter 68 minutter uten at det kongelige vi fikk det med oss.
Fredrik Strand spilte så på seg en kontring og valgte å legge spilleren i bakken, dermed gult kort.
Simon Sakkestad headet så Knudsens frispark i tverrligger. Returen havnet til slutt ute hos Anders Yttervik som gikk i bakken. Straffespark!
Espen Knudsen gjorde ingen feil og sendte Vaulen foran etter 78 minutter.
Kittisak Bunprasert gikk ned med krampe etter 84 minutter og ble erstattet sporentreks av Robert Olsen-Rønsberg.
Nå var det meget spennende her. SIF jaget utligning, men etterlot store rom.
Gult kort til SIFs Casper Myklestad Johnsen.
Så var det samme oppskrift på 4-2. Knudsens frispark søkte Sakkestad. I duellen som oppstod headet en SIF-spiller i egen tverr. Returen havnet ut til Amund Belaska som kunne heade inn fra kort hold etter 85 minutter.
Nikolai Knoph-Rødseth pådro seg gult kort etter 89 minutter.
Anders Dale kom inn for Ankerheim etter 90 minutter.
En 50-50 duell om ball kunne ha endt begge veier mellom deres keeper og Belaska etter 92 minutter.
Fire minutter ble lagt til og seieren var i boks. SIF er det store formlaget så dette var en sterk seier, nå har man ni poeng på SIF som ennå kan ta oss igjen med sine hengekamper om vi ikke får med oss noe mot FGI 2.