VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

KO-KO-KAMP

(21.03.24) B-laget var periodevis bra i en målrik affære da Pol og Vaulen spilte 5-5. Spesielt det siste kvarteret i første omgang var meget oppløftende.

I andre omgang tar Pol over igjen og snur fra 2-3 til 5-3 før Vaulen har en sluttspurt.

Det var en kjekk kamp i et voldsomt grisevær hvor Sondre Isenes nydelig langskudd vil bli husket!

Nå blir det påskeferie før seriestart hjemme mot Hjelmeland tirsdag 9. april.

POL IL 5–5
VAULEN B
Pol 10 min

13 min Torbjørn Ankerheim (Moen)
Pol 21 min

33 min Sondre Isene

42 min David Møller (Isene)
Pol 55 min
Pol 69 min
Pol (str)
71 min

73 min
Torbjørn Ankerheim (Isene)

85 min

–> 81 minutter

Marius Auflem, Magnus Kartevold og Noah Fynn Alves var ute med skader. Magnus Helvig og Amund Belaska stod over med sykdom. Noah Kellerhals (bortreist) og Stian Lima (jobbevent) og Atle Kristiansen (jobb) hadde ikke anledning.
Alexander Nilsen Surdal er fortsatt i limbo.
Med fra juniorlaget hadde man fått med Sander Dybsjord Malde, Jesper Antonsen og Jonas Garsjø, mens Theodor Haugen og Sondre Isene var med fra A-laget. På disse spillerne var det restriksjoner på tidsbruk.
Fire av spillerne på benken ankom kampen sent.

Vaulen B (3
–1–4–2): Krister Vistnes – Magnus Torgersen, Simon Sakkestad, Sondre Isene – Eirik Moen – Sander Dybsjord Malde, Torbjørn Ankerheim, David Møller, Theodor Haugen – Michael Sivertsen, Espen Knudsen.

Første omgang
En del logistikkproblemer med forsinka spillere og vannflasker kjøpt på Rema før kampen, men man kom da i gang.

Vaulen hadde forsøkt seg med tre mann bak mot Pol forrige sesong, det resulterte i fem baklengs, men her stod drilling av lag før formasjon.

Etter at begge lag slet med å få justert seg etter vinden tok Pol gradvis over. Krister Vistnes reddet og Simon Sakkestad blokkerte på store muligheter før Pol traff stanga etter 9 minutter.

Det var en varslet katastrofe da Pol tok ledelsen etter 10 minutter. Hurtig spill inn fra venste før det ble satt kontant i boks.

Vaulen svarte raskt. Et flott angrep fra venstre ble lagt inn i boks hvor Eirik Moen slo en slags Cruyff-pasning til Torbjørn Ankerheim som blåste ballen opp i venstre kryss fra 12 meter. Nydelig, men mot spillets gang.

En sleip matte får ta skylden for at et langskudd føyk inn bak Krister Vistnes etter 21 minutter.

Pol var nære opp mot halvtimen da et skudd fra skråvinkel fikk en sprettballaktig ferd i nettveggen.

Vaulen hadde nå justert seg med å avsløre Pols angrepsmåte og kom mye bedre med opp mot pause. Blant annet hadde man et par cornere på rad etter 31 minutter.

Så etter 33 minutter kom kveldens godbit som var verdt å bli bløtlagt for. Fra 30 meter curlet Sondre Isene helt i lengste kryss. En enorm spinn på ballen som gikk i deilig bue over keeper.

Kjempesjanser for Vaulen nå. Keeper glapp en corner og to spillere stod i kø uten å få konvertert. Ikke over og Michael Sivertsen traff tverrliggeren fra returrommet, igjen var det skummelt på returballen etter 36 minutter.

Etter 42 minutter var snuoperasjonen et faktum. Cornertrekket man hadde sett på plansjer før kampen skulle lykkes. Årets nyvinning "Skvisen" så Sondre Isene finne David Møller som stanget ballen inn via bakken.

Opp mot pause hadde Pols keeper sin fulle hyre og stoppet skudd fra både Espen Knudsen og Simon Sakkestad.

Så Pol var best i starten, Vaulen justerte seg og var meget bra opp mot pause med mye flott spill.

Andre omgang

Trippelbytte i pausen her var det avtale med trenere som gjorde at Haugen og Malde gikk av sammen med Møller. Inn kom Osei, Ås og Antonsen.

Pol startet andre omgang som første og var klart best. De hadde hatt et par skudd i tillegg til mye spill før dem utlignet til 3-3 etter 55 minutter. På et frispark fra 17,5 meter bendet de inn rundt muren.

Krister Vistnes frøys muligens i det grufulle været og slo en frossen ball rett i beina på en blå utenfor boks, men rettet opp inntrykket med en flott redning etter 58 minutter.

Michael Sivertsen ble så liggende i store smerter. Det virket som om kneet hadde låst seg, inn kom forrige kamps hattricktør Mads Isaksen etter timen.

Nytt dobbelbytte halvveis i omgangen da Fredrik Strand og Eirik Haglund kom inn for Torgersen og Moen.

Vaulen hadde nå hevet seg igjen og var med i kampen. Det var derfor bittert at Pol igjen tok ledelsen etter 69 minutter da man ikke trødde til i dueller på en kross.

To minutter senere fikk Pol et straffe etter at Simon Sakkestad felte. Per Kvarven Skimmeland satte inn straffen til 5-3.

Det var viktig å slå tilbake med en gang, noe man også gjorde. Et hurtig angrep på få berøringer så at Sondre Isene slo inn fra venstre. Torbjørn Ankerheim fikk ladd kanonen på andre stolpe og klemte inn 5-4.

Pol hadde noen hurtigtog og traff stolpen etter at dem hadde rykket fra på høyre.

Jonas Garsjø Herikstad kom inn for Antonsen etter 77 minutter.

Dagens bestemann, Sondre Isene, ga byttetegnet etter et voldsomt raid. Dermed kom plutselig Anders Dale (49) innpå etter 81 minutter. Han var ikke blant innbytterne vi hadde fått oppgitt!

Det var misforståelser rundt byttet og hvordan man skulle rokkere rundt på laget, noe som ga Pol tre kjappe sjanser.

Anders Dale burde ha scoret, men svevende i lufta på andre stolpe skjøt han over. Det var ikke over for like etter stakk Dale igjennom en onside Espen Knudsen som skjøt inn 5-5 under keeper.

Inn i sluttminuttene kunne Eirik Haglund ha blitt helten, mens Fredrik Strand ryddet unna i stor stil med dagens sklitakling etter 89 minutter.

Dermed endte det med utrolige 5-5.