VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

EN KAMP MED TO OMGANGER

(22.11.22) Fantastisk første omgang hvor man var effektive med noen perler av noen mål. Etter sidebytte var Mastra det førende laget og det eneste å skrive hjem om var Aleksander Gundersens røde kort.

Aleksander Gundersen satte tonen med et langskudd fra 40 meter som gikk over keeper og inn i venstre kryss etter fire minutter.

Etter 16 minutter kontret man. Mirauskas bredte ut til Håvard Nygård som dro innover og smekket ballen opp i korthjørnet til 2-0.

Håvard Nygård fant så Even Kvame sentralt. Upresset fikk han god tid og curlet inn nede i kroken fra drøye 20 meter til 3-0 etter 19 minutter.

Vetle Birkedal ble så hektet av keeper og konverterte selv straffen oppe i venstre kryss til 4-0 etter 22 minutter.

Håvard Nygård scoret sitt andre for dagen like før pause da Vetle Birkedal slo et perfekt corner på hodet hans.

Vaulen slet med å finne samme nivå i andre omgang, men sjansemessig var det rimelig jevnt.

Direkte rødt kort til Aleksander Gundersen betyr en kamps karantene.

Mer malurt i begeret var skaden på Bendik Aarstad, som var et overtråkk. Bendik følte han hørte en lyd, så vi får håpe det ikke er noe verre.

Dermed en god start i gruppespillet som fortsetter torsdag klokken 19:00 mot Pol.

Vaulen kan bli den første klubben som vinner Pol-turneringen to ganger i samme kalenderår. Faktisk har Vaulen vært regjerende mestre siden 2019 grunnet korona.

Vi oppdatere fra kampen på twitter her!

Bilder på vår facebook her!

VAULEN A+B 5–0
MASTRA
Aleksander Gundersen (Lima)
4 min

Håvard Nygård (Mirauskas)
16 min

Even Kvame (Nygård)
19 min

Vetle Birkedal (straffe)
22 min

Håvard Nygård (Birkedal)
29 min

4. Bendik Aarstad <– 39 minutter

13. Even Kvame <– 30 minutter (–> 39 minutter)