VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

FULL POL-POTT

(24.11.22) Vaulen A+B byttet ut halve troppen fra 5-0 seieren sist. Benyttet seg av to veteranspillere og avsluttet med tre keepere på banen. Allikevel står dem igjen med full pott etter to kamper.

Grunnlaget ble igjen lagt i første omgang hvor man igjen var effektive. 2-0 ledelsen ble tidlig redusert i andre omgang av Pols nummer 10. Vaulen hevet seg igjen før Pol satt inn en sluttspurt hvor Vaulen var noe heldige som slapp med skrekken.

Even Kvame sendte Vaulen foran etter fem minutter, men det var Espen Knudsen som gjorde forarbeidet. På restene av en corner dro han av en mann på hjørnet av femmeteren, slo flatt inn mot andre stolpe hvor Kvame tappet inn fra kort hold.

Vetle Birkedal slo så flatt inn på restene av egen kontring etter 20 minutter. Foran mål ventet turneringspesialisten Audrius Mirauskas som strakk frem en lang fot til 2-0.

Kun sekunder ute i andre omgang reduserte Pol. Trym Landråk Gjerstad reddet flott først, men rakk ikke frem på returskuddet fra 16 meter.

Etter dette spilte Vaulen en del god fotball uten å komme til så mange klare sjanser.

Pol satset alt fremover på tampen og var meget nære etter 57 minutter da det oppstod et voldsomt kalabalikk foran mål. Det var vel en kvadruppelsjanse, men Vaulen blokket hver gang!

Dermed står man med full pott etter to kamper. På mandag er det FC Show som står for tur. Den kampen ser du klokken 20:15 på Stemmen.

Bilder fra kampen her!

Vi oppdaterte på twitter her!

VAULEN A+B 2–1
POL
Even Kvame (Knudsen)
5 min

Audrius Mirauskas (Birkedal)
20 min

31 min

–> 49 minutter

Bendik Aarstad gikk av med overtråkk sist og skal nå til Petter Søndenå for å undersøke en meget hoven ankel. Aleksander Gundersen fikk rødt kort og soner i denne kampen.
Henning Rimereit er hjemme fra førstegangstjeneste i Nord-Norge denne uken og gjør comeback her.
Mye sykdom og flere står over. Mads Isaksen, Atle Kristiansen, Michael Sivertsen og Jan Philip Beto Aartun måtte melde forfall grunnet forkjølelser. Anders Polland Vik var også tiltenkt en plass i troppen her, men måtte melde forfall.
I siste time fikk man derfor inn Tom Arne Bø Pedersen i troppen.

Vaulen A+B (3142): Trym Landråk Gjerstad – Øystein Winsnes, Espen Knudsen, John Herman Ås – Eirik Moen – Sigurd Årthun, Even Kvame, Aleksander Berge, Håvard Nygård – Audrius Mirauskas, Vetle Birkedal.

Polturneringen 2022
Pol-turneringen består denne gangen kun av ni lag og åtte av dem vil ta seg videre til sluttspillet!