VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

HAR PLUTSELIG SØLVHÅP

(25.09.24) Etter to strake seire har plutselig B-laget fått los på 2. plassen igjen etter at Suldal snublet mot nettopp Hundvåg i helga.

Nå er man på poenglikhet før Suldal spiller mot formlaget SIF 2 i morgen, torsdag.

B-laget fikk en pangstart på onsdagens møte med Hundvåg og ledet 2-0 etter syv minutter.

Om Vaulen B er ekstra vellagret strandskinke så har man også noe lammekjøtt på menyen i Kittisak Bunprasert og Jonathan Ring som virkelig lagde trøbbel for Hundvåg med sin store fart. Første omgang var en nytelse for øyet da ballen glei vakkert mellom spillerne.

Midtveis i andre omgang må debutantkeeper Anders Dale (50) se et skudd gli bak seg til 1-2. Etter dette er det spennende helt frem til Michael Sivertsen hektes i boks. Straffespark! Espen Knudsen stepper frem og setter 1-3 som også blir sluttresultatet.

HUNDVÅG B 1–3
VAULEN B

2 min
Kittisak Bunprasert

7 min
Jonathan Ring (Bunprasert)
Hundvåg 66 min

84 min

8. Eirik Moen

64. Torbjørn Ankerheim <– 59 minutter (–> 80 minutter)

29. Bendik Aarstad

Bendik Aarstad kastet inn håndkleet under oppvarming. Man hadde forfall fra Mats Hovland, Rune Risanger, Noah Kellerhals, John Herman Ås, Mads Isaksen, Amund Belaska og Tom Arne Bø Pedersen.

Vaulen B (
3–1–4–2): Anders Dale – Magnus Kartevold, Simon Sakkestad, Stian Lima – Eirik Moen – Magnus Torgersen, David Møller, Torbjørn Ankerheim, Jonathan Ring – Espen Knudsen, Kittisak Bunprasert.

Første omgang
Da Vaulen ankom banen foreslo Hundvåg å flytte kampen til den litt mindre banen nedenfor. Her var det i det minste noe lunere i en overraskende kald vind.
Vaulen mønstret en skjev 3-1-4-2 hvor venstrekant Ring hadde litt løsere tøyler. Et godt voksent lag hvor den tredje yngste var 91-modellen Eirik Moen.
Planen var at Bendik Aarstad skulle ha startet, men etter en sen fitnesstest kastet han inn håndkleet og David Møller overtok plassen hans.
Etter å ha fått betalt i sjokolade å ta bilder av keeperdebutant Anders Dale (50) rakk vi ikke å komme oss i posisjon til å ta bilder av at Kittisak Bunprasert scoret allerede før det var gått to minutter. Kitti satte fart fra 30 meter og med sitt enorme rykk kom han fri inn i boksen hvor han skjøt inn i lengste.
Vaulen var rimelig overlegne i starten og etter syv minutter doblet man ledelsen. Bunprasert førte frem sentralt og slapp ballen videre i boks til Jonathan Ring som konverterte nådeløst etter syv minutter.
Kittis fart hadde vært et mareritt for Hundvåg og i frustrasjon dundret keeperen deres bort ballen etter at det hadde blitt blåst, dermed gult kort etter 12 minutter.
Espen Knudsen slo det påfølgende frisparket kort til Magnus Torgersen som bendet avgårde fra 22 meter sentralt. Keeper ga en liten retur før det ble blåst av for angrep på keeper.
Etter den voldsomme pangstarten hadde kampen normalisert seg noe, men bakerst hadde keeper Dale fint lite å gjøre. Første gang han ble testet var først etter 34 minutter da han måtte spille litt volleyball med seg selv før han fikk kontroll over kula.
Bunprasert tok så den første duellen og ballen falt til David Møller som skjøt stolpe ut etter 35 minutter.
Møller og Knudsen hadde forøvrig byttet posisjoner rundt midtveis i omgangen.
Et par sjanser til opp mot pause. Først skjøt Hundvåg utenfor etter 39 minutter før Espen Knudsens frispark ble slått ut av kroken av keeper.
Like før dommeren blåste av kunne Kittisak Bunprasert ha økt da en Hundvåg-forsvarer slo et tilbakespill over egen keeper, men en gultrøye kom til og taklet i siste liten.
En bra omgang av Vaulen, spesielt i starten.

Andre omgang

Etter hvilen var man uendret. Første sjanse kom etter 49 minutter da Bunpraserts forsøk ble halvklarert til Møller som dundret av. Skuddet ble blokkert av en utespiller da keeper var ute av posisjon.
Mer Vaulen da Jonathan Ring fyrte et skudd utenfor etter 50 minutter.
Michael Sivertsen kom inn for Torbjørn Ankerheim etter 59 minutter.
Store sjanser til Vaulen fulgte. Først flikket Bunprasert et kast over motspiller med hælen før han tok ned kula og dundret over inne i boks. Så et nytt stolpeskudd av Vaulen da Jonathan Ring var så nær så nær etter 63 minutter.
Vaulen hadde hatt god kontroll, men Hundvåg reduserte til 1-2 etter 66 minutter. Det var et flatt skudd fra venstre i boks som gikk via keeper og krøyp inn i lengste.
I denne fansen var man noe reduserte da Bunprasert først pådro seg en strekk i lår før Ring pådro seg krampe.
Ole Lorentzen kom inn for Bunprasert rett etter målet, mens Fredrik Strand erstattet Ring etter 69 minutter. Mellom der søkte Magnus Torgersen etter Simon Sakkestad i boks, men sistnevnte fikk ikke skutt på en bra sjanse.
Magnus Torgersen slo så en dyp corner fra høyre over på Michael Sivertsen som skjøt via bakken og oppunder tverrligger hvor keeper var og fikk slått til en corner.
Hundvåg hadde flyttet frem laget og var langt bedre med. Dem kom nær etter 73 minutter da dem fikk til en heading etter corner, men keeper holdt ballen.
Så en situasjon som kunne ha bikket begge veier da en Hundvåg-spiller og keeper Anders Dale gikk inn i en 50-50 duell i boks. Heldigvis dømte dommeren utover og ga også gult kort til Hundvåg-spissen som hadde vist knotter, men det kunne fort ha blitt straffespark en annen dag.
Robert Olsen-Rønsberg kom så inn for Kartevold etter 78 minutter før Ankerheim kom innpå igjen da Møller gikk ut etter 80 minutter.
Hundvåg kunne ikke kommet særlig mye nærmere enn da dem skjøt et knallhardt frispark i tverrligger og ut fra 20 meter etter 82 minutter. Tverrliggeren stod nærmest og dirret etterpå!
Da kampen vippet får Vaulen et straffespark. Michael Sivertsen hektes på løp inn i boks og faller tydelig. Dommeren pekte på straffemerket og Espen Knudsen konverterte sikkert til 1-3.
En frekkis fra Robert Olsen-Rønsberg fra distanse var nær å bli buet over keeper etter 88 minutter.
Målet hadde gitt Vaulen en boost, mens Hundvåg nok forstod realiteten.
Så et kjekt innhopp for miljøkoordinator Andreas Svensen som erstattet Lima etter 89 minutter.
Vaulen fikk så en corner etter at Espen Knudsen hadde kippet fri Eirik Moen som nå var høyrekant. Den påfølgende corneren ble nær headet inn av Sakkestad før neste corner gikk skummelt forbi Ankerheim som reiv seg i håret da dommeren blåste av like etter i kampens 94. minutt.
Fortjent seier til Vaulen, selv om storspillet kom i små doser.