MILJØLAGET VAULEN B

RØK MEDALJENE FOR B-LAGET?

(25.10.24) Nød B-laget ga den suveren serielederen kamp til døra tross at man avsluttet med ti mann.

Rene tuttifruttitroppen hos Vaulen som hadde en snittalder på 35 år med seks veteraner i troppen.

4-3 tapet betyr dog at man er ferdigspilt på 30 poeng. Det samme Suldal har med en kamp igjen, samtidig kan SIF 2 oppnå 30 poeng om dem vinner sine gjenstående to!

Kittisak Bunprasert utlignet FGIs ledelse før pause. Etter timen tok vertene ledelsen på nytt, men Michael Sivertsen svarte like etter.

Espen Knudsen pådrar seg så sitt andre gule før hjemmelaget tar ledelsen på nytt like etter.

Dommeren lar så en offside ga da Forus & Gausel øker til 4-2 med ti minutter igjen.

To minutter inn i overtiden gir Kittisak Bunprasert nytt håp med 4-3, men da dommeren blåser av er det Forus & Gausel som kan juble for 1. plass og Play Off til 5. divisjon.

"For en innsats av nød B-laget mot spillere som trener," forteller trener Jarle Eike. "Helt på tampen fikk vi et frispark hvor vi faktisk kunne ha stjålet det med ti mann, men det hadde nok vært ett heldig poeng!"

FORUS & GAUSEL B 4–3
VAULEN B
Alexander Moen
22 min

36 min Kittisak Bunprasert (Yttervik)
Ture Gudmestad
59 min

64 min Michael Sivertsen (Hovland)
Anders Sveinsborg Eide
71 min
80 min

92 min Kittisak Bunprasert (Meling)

66. Morten Fløtre Solheim

Magnus Kartevold (hamstring), Stian Lima (hofte), Krister Vistnes (kne), Magnus Torgersen (hamstring) og Bendik Aarstad (menisk) sliter med skader og står over.
David Møller, Noah Kellerhals, Jonathan Ring, Rune Risanger, Jack Aguera og Torbjørn Ankerheim har meldt forfall.
Øystein Winsnes, Eirik Haglund og Tom Arne Bø Pedersen hadde ikke anledning denne gangen.
Øystein Winsnes, Robert Olsen-Rønsberg, Eirik Haglund og Tom Arne Bø Pedersen har ikke anledning denne gangen.
Marius Auflem (legg) og Morten Fløtre Solheim (kne) er tilbake på benken etter skadeopphold.
Man fikk heller ingen med seg fra juniorlaget, noe som betyr at man har med seg seks veteranspillere som gir en snittalder på 35,15 år for hele troppen!

Vaulen B (
3–1–4–2): Darren Ross – Ole Lorentzen, Simon Sakkestad, Fredrik Strand – Espen Knudsen – Mats Hovland, Anders Yttervik, Eirik Moen, John Herman Ås – Michael Sivertsen, Kittisak Bunprasert.