VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

FIKK REVANSJERT SEG

(27.08.24) Kvitsøys eneste seier denne sesongen kom mot Vaulen i kuling på vårparten.

Denne gangen var Vaulen dominante, men da Kvitsøy tok en overraskende ledelse på et langskudd startet man å undre på om Vaulen har et Kvitsøy-spøkelse.

Så helt på tampen av omgangen scorer man to kjappe etter 44 og 46 minutter. Den første bender Jonathan Ring i krysset, før David Møller stusser inn et innøvd cornertrekk.

Da Mats Hovland satte fra død vinkel tidlig i andre omgang var kampen i realtiteten avgjort.

Bendik Aarstad knallet så inn et frispark. På 4-1 trodde man at det kunne renne inn noe voldsomt, men det stopper noe opp og kampen ebber ut.

Vi tar 4-1 og viktige poeng når Vaulen nå har startet en periode med tre strake hjemmekamper.

VAULEN B 4–1
KVITSØY

22 min
Simon Møllegaard
Jonathan Ring (Mathiesen)
44 min
David Møller (Knudsen)
45 min

Mats Hovland
49 min
Bendik Aarstad (frispark)
63 min

27.08
Serie
Vaulenbanen
Tilskuere: 25 Dommer: MAP Forero (Madla)

–> 74 minutter

Michael Sivertsen er klar etter skade, mens Noah Kellerhals er hjemme igjen etter ferie.
Ingen Amund Belaska denne gangen, men han er klar til neste kamp.

Vaulen B (3
–4–1–2): David Chokheli – Stian Lima, Magnus Kartevold, Magnus Torgersen – Eirik Moen, Bendik Aarstad, Elias Myklebust Mathiesen, John Herman Ås – David Møller – Espen Knudsen, Jonathan Ring.

Første omgang
Et revansjesugent Vaulen kom rett ut fra blokkene med flere farlige cornere Kvitsøy aldri tok duellene på. Bendik Aarstad trodde han hadde scoret på John Herman Ås' deilige corner etter fire minutter, men ballen traff medspiller Elias Myklebust Mathiesen på streken!
Etter dette hadde man noen skudd fra distanse. Espen Knudsens forsøk fra 40 meter strøk stolpen, mens Jonathan Ring sendte keeper i full strekk etter 16 minutter.
Det ble litt pent og pyntelig av Vaulen som måtte sette mer fart på ball skulle en spille seg forbi leddene.
Strandguttene hadde dog hatt nesten alt av ball og det var derfor et sjokk da Simon Møllegaard fyrte avgårde en volley fra nærmere 40 meter ute på høyresiden. Ballen fikk en perfekt bue over keeper til 0-1 etter 22 minutter.
Vaulen kunne ha utlignet like etter da en upresset Espen Knudsen fikk stå og sikte inn fra 25 meter, men ballen gikk stolpe ut!
Mer Vaulen. Ring hadde et nytt flatt skudd, mens Eirik Moen var i harnisk over å ikke få straffespark.
Kvitsøy kunne faktisk ha doblet på en kontring ved Ørjan Steffensen, men denne gangen slapp man med skrekken.
Så et skudd fra Elias Myklebust Mathiesen som strøk utenfor stolpen fra 27 meters hold.
Kvitsøy fra bra frisparkhold traff Bendik Aarstad til corner etter 40 minutter.
Nesten umulig å spille gjennombruddspasninger med enkelte dommere i kretsen som alltid blåser når spilleren er foran når dem mottar ballen. Så også her da Jonathan Ring var fri i boks, men fikk altså ikke lov å fortsette.
Vaulen utlignet fortjent etter 44 minutter. Elias Myklebust Mathiesen fant Jonathan Ring på det venstre hjørnet av boksen. Han fintet til høyre og la an til skudd, et herlig kremmerhus i bortre vinkel!
Kampen var snudd på to minutter da David Møller stusset inn da Knudsen løftet inn på bølge to av en corner minutter på overtid.

Andre omgang

Fire bytter i pausen. Ut gikk Mathiesen, Lima, Ås og en halten Ring. Inn kom Kellerhals, Hovland, Ankerheim og Sivertsen.
På 3-1 skar Mats Hovland inn langs kortlinja og fra død vinkel fikk han lurt ballen inn, ballen var nok via en motspiller. Kvitsøy meldte forøvrig at ballen ikke var inne, men det var den på bildene!
Eirik Moen fulgte opp på en retur da Bendik Aarstad prøvde seg, men forsøket ble blokkert. Så var Michael Sivertsen nær å nå frem på andre stolpe da han strakk seg etter et innlegg.
Vaulen var virkelig hvasse i denne perioden og referenten trodde fort det kunne bli et målskred her.
Bendik Aarstad ble så felt og tok selv frisparket fra 18 meter. Et prosjektil suste i nettet til 4-1 etter 63 minutter.
Etter dette dabbet det noe av og Vaulen gjorde en del bytter slik at rytmen forsvant. Inn kom debutant Ole Lorentzen og Mads Isaksen for Møller og Moen etter 70 minutter.
Lorentzen er mest kjent som forsvarer, men trener Jarle Eike har troen på han som spiss. Det kunne ha båret resultater da han nær kriget seg helt frem i boks.
Fredrik Strand kom så inn for Magnus Torgersen etter 74 minutter.
Rimelig lav intensitet i kampen og lite skjedde foran mål. Inn i overtiden hadde dog Lorentzen en volley som gikk like utenfor.
To minutter ble lagt til før dommeren blåste av kampen, selv om det var forvirring om han hadde blåst av eller gitt Vaulen straffe!
En Kvitsøy-spiller som ruslet forbi referenten var faktisk fornøyd med å bare tape 4-1, det var ikke et allverdens lag vi møtte, men man gjorde akkurat nok.

Oppdateringer med video av tre mål på twitter her!