VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B

BEACHBOYS SURFET VIDERE

(28.11.22) 3-1 seieren over FC Show betyr at Vaulen er videre til kvartfinalen som gruppevinnere allerede før onsdagens kamp mot Våganes.

FC Show sjokkerte et tamt Vaulen i starten og tok ledelsen etter syv minutter. Vaulen kom til hektene utover omgangen og hadde seks cornere på fire minutter! På nummer seks skulle man score. Audrius Mirauskas løp opp ballen på andre, slo flatt inn til Aleksander Gundersen som bredsidet inn etter 26 minutter.

Show prøvde å spille mye pen fotball, men Vaulens aggresive spillere brøt dem ned gang på gang.

FC Show hadde tidligere spilt seg ut med småspill fra femmeteren. Etter 42 minutter låste Vaulen ned hele Show-forsvaret med samlet press. Det ga betaling. John Petter Gilje vant ballen og ga den videre til Vetle Birkedal som nådeløst dundret inn 2-1.

De rosa pushet nå på og det ga Vaulen mye rom. Etter 56 minutter satte man spikeren i kista. Igjen var det John Petter Gilje som var mannen bak. Han fant Vetle Birkedal på høyre. Det flate legget ble sklidd inn av Vegard Natland til 3-1.

Nå blir det kvartfinale mot Sunde mandag klokken 18:30 på Stemmen.

Vi fulgte kampen på twitter her!

Bilder fra kampen her!

VAULEN A+B 3–1
FC SHOW

7 min
FC Show
Aleksander Gundersen (Mirauskas)
26 min
Vetle Birkedal (Gilje)
42 min
Vegard Natland (Birkedal)
56 min