VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
BREAKING NEWS
(HALLE)LUJA: NÅ BLIR DETTE FOTBALLHALL(01.04.24) Etter årevis med banemangel og for lite klubbhus har man endelig funnet en genial løsning. Coops lager på Mariero, det såkalte NKL-bygget, vil bli fotballhall.

Dermed går sagaen rundt den omstridte tomta mot en endelig slutt. Coop skal jo flytte sitt lager ut av byen, igjen står en gigantisk hall som ikke bare vil romme en fullstørrelses fotballbane. I prosjektets tegninger finner man også markert av plass til luftige garderober, tribune og nye store lokaler for FFOen.

Dette er to fluer i en smekk for Vaulen som har slitt med å få tillatelse til å få doble banekapasiteten ved å snu Vaulenbanen, mens prisen på det nye klubbhuset har skutt i været.Klubbens nye styremedlem Bendik Aarstad (bildet) delte de store nyhetene til oss mandag ettermiddag. Bendik har jo solid erfaring fra å endre driftsbruk på store lokaler og vil bli prosjektleder på dugnad.

"Dette blir faktisk en manøver vi kan få på plass mye raskere enn de øvrige prosjektene vi har jobbet med," forteller Bendik til oss.

"Det er bare å rulle den ut," humrer Bendik. "Av og til ser man ikke skogen for bare trær, denne bygget har jo stått foran oss hele tiden! Dette er et kupp bokstavlig talt og beliggenheten er perfekt rett over gata!"

"Vi har allerede satt av midler til klubbhuset som nå skrinlegges, samtidig så ser vi for oss store leieinntekter. Ikke bare blir det Stavangers eneste permanente fullstørrelses fotballhall, det vil også kunne bli en fantastisk arena for konserter."

Coop ventes å flytte inn i sine nye lokaler i 2025, deretter er det klar bane for Vaulen!


FANT LØSNINGEN: Styreleder Ørjan Fiskaa er på ballen.