VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
TILBAKE PÅ FELTET


(21.04.20) B-laget var tirsdag tilbake på treningsfeltet etter koronaavbrekket. Det skulle dog bli en litt anderledes økt enn normalt er for denne gjengen. Restriksjonene med avstand betød nemlig mange uvante øvelser. "Dette er vel første gangen jeg har slike fotballøvelser på en trening siden jeg spilte på A-laget," hørte vi Stian Lima sa, da han prøvde å forstå en teknikkøvelse i stjerneformasjon.

Trener Stian Refvik var perfekt til å lede denne økten da han til daglig jobber på feltet med Viking og har et arsenal av øvelser. Selv om det nok var et kultursjokk for hobbyspillere med slike øvelser virket det som om spillerne trivdes, selv om det ikke var noen vanlige spilløvelser som man er vant med.

For å sprite opp økta (no pun intended) la man på tampen inn noen konkuranser. Først Jarle Eikes Chip Challenge, så Stian Refvik Crossbar Challenge, her stakk Jean André Gjelsten av med seier i begge øvelsene!

Bilder fra økta

Fredrik Bjørnsen nøt å trene i det flotte været.Før økta ble utstyret spritet ned. Trener Stian Refvik brukte som vi ser også hansker.Vintage ganger to når Øystein Winsnes stilte i en Viking-drakt fra 90-tallet.Grunnet reglene slapp oppmann Vegard Ravndal unna arbeidet i dag, her dokumenterer han nok koronasveisen til Frode Lima?Før økta stilte man seg i god avstand og ble fortalt reglene.Frode Limas sveis begynner å bli meget frekk.Fremst ser vi vinterens signering Sondre Bjøkne, bak han Stian Lima.Simon Sakkestad la inn en meget god søknad om å få spille som triksete ving denne sesongen?Lars Hollund er konsentrert under øvelsen sammen med Torbjørn Ankerheim.Mats Husberg representere Liverpool på banen. Det var iallefall hakket hvassere enn den røde drakten til Andreas Svensen, som representerte et unevnelig lag.


Folk oppfordres nå til å vippse Frode Lima så han får kjøpt seg en saueklipper.Hanskemannen Stian Refvik hadde med seg flere nye øvelser på feltet i dag.