VAULEN BEACHBOYS
<< Tilbake til vaulen.com
MILJØLAGET VAULEN B
ROLFI BLIR ORANSJ?


(26.05.20) B-lagstreningene har blitt en ukentlig happening. Tirsdagens økt hadde hele 28 deltagere. Blant dem en spennende prøvespiller, som får sikkelet til å renne i frie flommer for dem som kan sin lokalfotball.

I Hinna regnes han blant de største. Han fikk over 300 A-kamper for den røde armeen i sør og scoret godt over 100 mål fra offensiv midtbanesposisjon. Nå vil ryktebørsen ha det til at Rolv Erik Aarrestad ønsker å kle seg i oransje farger etter at han ble observert på kveldens Vaulen-trening smilende fra øre til øre.

"Rolfi" spilte for Hinnas A-lag i tre forskjellige tiår, men fikk knapt prøvd seg i 3. divisjon. Der var det Vaulen som herjet, mens Hinna stort sett slet i divisjonen under. Nå er situasjonen snudd på hodet. Hinna er tilbake i 3. divisjon, mens Vaulen må spille andrefiolin i nabolaget.

78-modellen begynner å dra på årene, men holder ennå et høyt nivå. Spill for Hinna 2 blir det derimot ikke. Etter opprykket til 3. divisjon har nemlig andrelaget blitt et satsingslag som øyner spill i 5. divisjon.

Rolv Erik er derfor satt til å spille for Hinna Old Boys sammen med tilårskomne medspillere! Om tirsdagens gjestespill ga mersmak på fotball som virkelig betyr noe, så kan det jo tenkes at en overgang er nært forestående? I så tilfelle vil Aarrestad møte Hinna 2 som Vaulen 2-spiller 8. september!

B-lagets overgangsansvarlige, Frode Lima, er iallefall ivrig i å sikre seg den røde diamant. "Jeg jobber med en låneavtale med Hansi (red. anm.: Daglig leder Hans Arne Haga). Vi må betale en pærecider og et flaxlodd. I bytte skal Rolfi delta på treninger og tre kamper. I avtalen nevnes det også at han må med spille med hinnadrakt under vaulendrakten."

OVERGANGSMARKEDET SKAKES: Det er ikke slik at Rolfi ikke har flørtet med Vaulen tidligere. I 2008 postet vi en fiktiv sak om at Hinnas stjernespiller meldte umiddelbar overgang. Da tok det ikke mange minuttene før Hinnas daværende trener Kjetil Hundhammer var på tråden. Denne gangen er saken ekte?
BILDEBEVIS: Her er han på plass. Rolv Erik bor på Nedre Vaulen kun et godt frisbeekast unna badeplassen og er nabo med vaulenhistorikeren Kåre Torgrimsen i Stasjonshagen. Vi undres om ikke Kåres formanende hjernevasking med Vaulen-stats omsider har lykkes?HESTEHANDEL: Arrestad selv dukket opp i fullt Hinna-kostyme på treningen. "Det kan virke som om jeg har blitt offer for en hestehandel mellom klubbenes ledere," forklarte han, mens han svettet under Hinna-lua.HOLDER SKYHØYT NIVÅ:
Rolfi overbeviste stort på Vaulen-trening. Blant annet med et vakkert brassespark under fotballtennisen.Flere bilder fra kveldens økt


Ole Bjørn Bredesen og Maradona har mer til felles enn drakten.


Klasseavslutning av Robert Solvang som headet et innlegg forbi Tom Arne Bø Pedersen.


Nils Ivar Arefjord hadde muligens den mest presise foten under skuddtreninga?


Stilstudie av B-lagets eldstemann, Øystein Winsnes (48).


Christian Gramstad med sin livsfarlige venstreslegge.


Tommen med luftig svev. Går ut i stjerne på Tom-Are Svennings heading.


Tom-Are Svenning var endelig tilbake på banen etter et langt avbrekk.


B-lagets treningsnarkoman, Lars Petter Grønvigh, kan mer enn å løpe langt.


Det tekniske vidunderet Henrik Hetland som i sin tid valgte å satse på en skøytekarriere foran fotballen.


Andreas Gilje Sjøberg med konsefjes på skudd.


Trener Jarle Eike har mye å gjøre med Stian Refvik i Eliteserie-karantene. Heldigvis fikk han god hjelp av Christian Tollefsen under kveldens økt.B-lagets internasjonale stjerne Chris Dodds.


Hele kamerarullen...