MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulen FFO
(20.08.17) Vaulen FFO Telenor Xtra er et tilbud for alle mellom 7-12 år (2.-7. klasse) som ønsker å utvikle seg som fotballspiller.
Man samarbeider med Telenor Xtra, les mer om det her!
Minimum påmelding er 2 dager pr uke.
Vaulen FFO Telenor Xtra følger årets skolerute, dvs det er stengt i skoleferier, hellig/fridager. På skolens planleggingsdager er det åpent.

Retningslinjer 2017

1.FFO: Er et tilbud til alle barn i bydelen fra 2. til 7. klasse. Det er en stor fordel om barnet har interesse for fotball, da vi har stort fokus på at alle skal være til stede på våre treninger. Vi har ikke mulighet til å ta oss av de barna som oppholder seg utenfor vår bane (område).

2. Åpningstidene:
Mandag: 13.30-16.30.

Tirsdag: 13.30-16.30.
Onsdag: 13.30-16.30.

Torsdag: 12.00-16.30.

Fredag: 13.30-16.30.

FFO følger skoleruten til Vaulen skole, vi har åpent på planleggingsdager, men er stengt i skoleferier og helligdager.

FFO har åpent uansett vær. Vi trener alltid ute og det er derfor viktig at alle har med klesskifte og regnjakke. ALLE skal ha på Telenor Xtra-klær og ha med den blåe regnjakken.

3. Deltakelse: Det er 60 tilgjengelige FFO-plasser hver dag. Den enkelte deltaker velger hvilke dager han/hun vil være med. Forutsetningen er at det er ledig plass og at en betaler forskuddsvis.

4. Påmelding: Først-til-mølla-prinsippet gjelder.
Påmeldingen er bindende. Dere skal selv registrerer dere (Barnet) på FFOen sin app https://www.truegroups.com/Group/GroupDetails?GroupId=444294&selectedTabId=0
Trykk på den grønne -> bli medlem og følg deretter instruksene. Husk å legge til betaling (visakort). Betaling blir først registrert f.o.m august. Det er først når jeg har godkjent dere at dere har fått plass.

Dere må også melde dere på facebook siden våre https://www.facebook.com/groups/1443559512596841/

ALLE nye må i tillegg til å registrere seg på appen også sende en mail til meg (braastrup@hotmail.com), med fullt navn på deltaker, fødselsdato, adresse, telefonnummer til begge foreldre, mailadressen og personnummer til den foreldre som ønsker fradrag for FFO plass.
Ved påmelding aksepteres betingelsene som er skissert i retningslinjer for Vaulen FFO.

5. Betaling:

Prisene for skoleåret 2017 er pr måned:

2 dager: 1200 kr

3 Dager: 1500 kr
4 Dager: 1800 kr

5 Dager: 2000 kr

Foregår via appen.

For regulering av skattefradrag se her.

6. Oppsigelse: av plass i FFO: Det er bindende påmelding i FFO. Det betyr at plassen må sies opp skriftlig hvis den ikke skal benyttes lenger. Skriftlig oppsigelse sendes til braastrup@hotmail.com
Oppsigelsestiden er 2 måneder fom første hele måned.

Endring av plasstørrelse: Hvis en vil redusere plasstørrelsen gjelder det som oppsigelse av en del av plassen og oppsigelsesreglene gjelder. Hvis en vil øke plasstørrelsen gjelder det som påmelding til en større plassdel og påmeldingsreglene gjelder. En kan bytte dag om jeg godkjenner dette og om der er plass.

7. Bilder/Video som blir tatt på Vaulen- FFO vil bli brukt i Vaulen sammenheng. Om det ikke er ønskelig at deres barn blir med på bildene så gi beskjed! FFOen har egen side på Facebook


8. Dagsplan:

13.30-14.00.   Mat

14.00-15.00.   Trening med fokus på koordinasjon/teknikk/lek.
15.00-15.20.   Frukt.

15.20-16.30.   Kamper/spill på små mål.

9. FFO-ledere: FFO vil bli ledet av Bo Andersen, Bo er tidligere keeper som har spilt som profesjonell i Norge, Spania og England. Bo har trent Vaulens A-lag. Xavier Mondragao har tidligere vært koordinator i fotball kretsen i Portugal og vært scout for unge spillere til Fc Porto. Vi begge har UEFA A Lisens.

Øvrige instruktører håndplukkes av Bo. 

10. Mat: Det serveres sunne måltider. Vi har f.eks. en vannmaskin som renser vårt vann og ungene får derfor det beste vann til maten som kan fås. Ellers er det brødmat som blir servert.

11. Sportslig innhold: Fokus er terping av basisferdigheter.
Første del av treningene fokuserer vi på grunnleggende fotballferdigheter. Her har vi alltid øvelser som retter seg mot de 3 ting som vi mener er viktige 1. Teknikk 2. Koordinasjon 3. Lek. (finter, skudd, pasning, ballkontroll)
Andre del fokuserer vi på spilleprinsipper hvor vi spiller på små baner med 3 mot 3. - tilpasset alder, interesse og ferdighetsnivå. Men det viktigste av alt er at det skal være kjekt.

12.Skader/sykdom: Ved lengre tids sykdom/skader kan betalingslettelser gis. Forutsetningen er informasjon om sykdommen/skaden til Bo Andersen på mail braastrup@hotmail.com og kopi av legeerklæring.

13. Informasjon / nyheter: Alle foresatte plikter å holde seg orientert med regelverket på FFOen som står på vår app og www.vaulen.com.

ALLE skal verre medlem av vår app
https://www.truegroups.com/Group/public/valueffo20172018 og facebook siden som er https://www.facebook.com/groups/1443559512596841/


14.Telenor Xtra-utstyr: Utstyrspakken fra Telenor Xtra må dere selv inn og bestille. Se info på facebooksiden vårs. Det er bare anledning for nye FFO-barn å bestille Telenor Xtra-utstyret i 2017. Det vil si at de som fikk i år, må vente til neste før dere sponses nytt.

15. Utstyr: Alle skal ha med klesskifte og regnjakke, leggiser, fotballklær, fotballsko. Om en ikke har med fotballsko og leggiser er det ikke lov å trene.
Rema 1000 sponser Vaulen FFO med brød og frukt!
FFO 2016/2017
Bilder fra FFO