Skulle plukke poeng i Hardanger
(01.09.13) Vaulen kom tomhendte hjem etter sin lengste reise til en seriekamp noensinne.
Øystese ledet 4-0 til pause etter at Vaulen var "av" ved flere anledninger. I andre omgang var det et helt annet Vaulen man fikk se, men oppgaven ble for stor.
Vi fulgte kampen live her! Se hva Øystese skriver her!
ØYSTESE
4–3
Karsten Raunehaug 18 min

Espen Bjørkevoll 31 min

Espen Bjørkevoll 35 min

Karsten Raunehaug 38 min

48 min
Bård Ledaal

56 min
Eivind Ovedal

87 min

23. Eirik Hadland

Andreas Meier Strømme var suspendert hos Vaulen.
Vaulen (4–4–1–1): Steffen Holm – Daniel Hadland, Marius Fossmark, Anders Idsø, Steffen Lyse – Kevin Hodneland, Thomas Idsø, Mirza Krljez, Fredrik Fossmark – Joakim Førland – Bård Ledaal.
Halvsjanse til Vaulen etter åtte minutter. Steffen Lyses lange innkast ble flikket av Kevin Hodneland, men Thomas Idsø avsluttet svakt.
Øystese hadde et flott angrep etter ti minutter, men avslutningen gikk et par meter tilside.
Hjemmelaget hadde et overtak i perioden som fulgte og kom til to sjanser.
Etter 18 minutter tok Øystese ledelsen på et frispark fra 18 meter.
Joakim Førland kom til en kjempesjanse etter 22 minutter, men avslutningen gikk meteren tilside.
Like etterpå var Øystese nær å score selvmål da backen satte ballen like utenfor. Corneren ble det ikke noe ut av.
Så etter 31 minutter doblet Øystese ledelsen, igjen etter elendig markering i feltet.
Nå raknet det skikkelig og Øystese økte til 3-0 etter 35 minutter. Igjen var forsvarsspillet kritikkverdig.
Nå rant det inn her. 4-0 til Øystese ble det etter 38 minutter.
Like før pause var Vaulen nær å redusere, isteden kontret de blå og var nær å øke til 5-0.
Eivind Ovedal og Henrik Eliassen ble sendt i oppvarming før pause.
Banespillet hadde vært jevnt, men personlige feil hadde straffet Vaulen hardt i første omgang.
Like etter pause reduserte Vaulen ved Bård Ledaal.

Vaulen startet omgangen svært bra. Var det ennå håp?
Dobbelbytte da Henrik Eliassen kom inn for Daniel Hadland på backen, mens Eivind Ovedal kom inn for Mirza Krljez fremover på banen etter 54 minutter.
Stor sjanse til Fredrik Fossmark som avsluttet halvmeteren utenfor etter 55 minutter.
Vaulen skapte mye på Steffen Lyses lange innkast.
Vaulen kombinerte bra med Bård Ledaal og Eivind Ovedal og plutselig stod det 4-2 med sistnevnte som målscorer.
Kevin Hodneland fikk gult kort etter 64 minutter.
Eivind Ovedal var like het i dag som sist.
Marius Fossmark kom i dommerens bok etter 69 minutter.
Anders Idsø skjøt et frispark i krysstanga og ut etter 71 minutter!
Stor sjanse til Bård Ledaal med kvarteret igjen.
Gult kort til Bård Ledaal etter en hockeytakling etter 81 minutter. Før Fredrik Fossmark kom i dommerens bok for noen gloser etter 83 minutter.
Så etter 87 minutter stod det 4-3 etter goal fra Fredrik Fossmark!
Anders Idsø fikk gult kort etter 89 minutter.
Fire minutter ble lagt til. På overtid ble Kevin Hodneland muligens snytt for straffespark.