Lite show mot FC Show
(03.09.13) Vaulen vant det motsatte oppgjøret i vår hele 11-0. Det var derfor på forhånd ventet at møtet med FC Show 2, som kun hadde tatt tre poeng tidligere i sesongen, skulle bli grei skuring. Men så skulle man spille kampen først...

2–3
3. september – Vaulenbanen Tilsk.: 3 – Serie – Dommer: Rune Nilsen (Hundvåg)

Vaulen med mange forfall til kampen.
En tynn Vaulen B-tropp startet meget bra mot FC Show med høyt tempo den første halvtimen.
Vi kommer til mange muligheter, men klarer ikke å sette ballen i mål. En del bra kombinasjoner og mye løpsvillighet gjør at vi er best den første halvtimen!
Men bortelaget kommer igjennom et par ganger. Og etter et gjennomspill kommer
FC Show 2 alene mot keeper og setter ballen i mål med en pen lobb.
FC Show gir alt i duellene, men Vaulen B dytter tilbake. Mange gode dueller, noen taklinger styggere enn andre. Spillet flyter fram og tilbake, men vi går til pause med 1-0 til FC Show 2.

Andre omgang bærer preg av mange tunge ben hos Vaulen. En tynn tropp i dag gjør at mange spiller ut av posisjon og vi får ikke rotert nok og gitt folk nok hvile.
Hele tre mann på Vaulen B blir liggende med krampe i løpet av andre omgang! Honnør til gutta for å spille til krampa tar dem, bokstavelig talt!
Vi utligner til 1-1 med Mats Ullereng! Mats setter den kontant inn nede til venstre for keeper. Men gleden blir kortvarig, FC Show 2 kjemper inn 2-1 målet før det er gått to minutter!
Ikke lenge etter setter FC Show 2 også inn 3-1 på et sinnsykt langskudd. Om noen husker målet til Papis Cisse for noen sesonger siden for Newcastle, så er de sammenlignbare.
Men vi gir oss ikke, vi fortsetter å trå til, kommer til muligheter og holder FC Show unna.
Fem minutter før slutt reduserer vil til 2-3 med Erik Løken! Vi kjører på de siste fem, men kampen ender 2-3 til FC Show 2!
Takk for kampen alle mann! God innsats! Neste gang går resultatet vår vei!