MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Lite show mot FC Show
(03.09.13) Vaulen vant det motsatte oppgjøret i vår hele 11-0. Det var derfor på forhånd ventet at møtet med FC Show 2, som kun hadde tatt tre poeng tidligere i sesongen, skulle bli grei skuring. Men så skulle man spille kampen først...
VAULEN 2
2–3
FC SHOW 2

0–1 FC Show 2
Mats Ullereng
1–1

1–2 FC Show 2

1–3 FC Show 2
Erik Løken
2–3
3. september – Vaulenbanen Tilsk.: 3 – Serie – Dommer: Rune Nilsen (Hundvåg)
VAULEN B
1. Thomas Nilsson2. Bjørnar Mangersnes


3. Aleksander Berge4. Tom Arne Bø Pedersen5. Stian Refvik (C)6. Lars Simon Pettersen7. Mats Ullereng8. Ole Bjørn Bredesen9. Nils Christian Kaisen10. Erik Løken11. Tore Dreyer12. Espen Refvik13. Christian GramstadVaulen med mange forfall til kampen.
FØRSTE OMGANG
En tynn Vaulen B-tropp startet meget bra mot FC Show med høyt tempo den første halvtimen.
Vi kommer til mange muligheter, men klarer ikke å sette ballen i mål. En del bra kombinasjoner og mye løpsvillighet gjør at vi er best den første halvtimen!
Men bortelaget kommer igjennom et par ganger. Og etter et gjennomspill kommer
FC Show 2 alene mot keeper og setter ballen i mål med en pen lobb.
FC Show gir alt i duellene, men Vaulen B dytter tilbake. Mange gode dueller, noen taklinger styggere enn andre. Spillet flyter fram og tilbake, men vi går til pause med 1-0 til FC Show 2.

ANDRE OMGANG
Andre omgang bærer preg av mange tunge ben hos Vaulen. En tynn tropp i dag gjør at mange spiller ut av posisjon og vi får ikke rotert nok og gitt folk nok hvile.
Hele tre mann på Vaulen B blir liggende med krampe i løpet av andre omgang! Honnør til gutta for å spille til krampa tar dem, bokstavelig talt!
Vi utligner til 1-1 med Mats Ullereng! Mats setter den kontant inn nede til venstre for keeper. Men gleden blir kortvarig, FC Show 2 kjemper inn 2-1 målet før det er gått to minutter!
Ikke lenge etter setter FC Show 2 også inn 3-1 på et sinnsykt langskudd. Om noen husker målet til Papis Cisse for noen sesonger siden for Newcastle, så er de sammenlignbare.
Men vi gir oss ikke, vi fortsetter å trå til, kommer til muligheter og holder FC Show unna.
Fem minutter før slutt reduserer vil til 2-3 med Erik Løken! Vi kjører på de siste fem, men kampen ender 2-3 til FC Show 2!
Takk for kampen alle mann! God innsats! Neste gang går resultatet vår vei!
Tommy
P.S. Özil