B-laget har blandet seg inn i toppstriden
(06.05.14) B-laget har lagt seg pole position på tabellen etter en seier og en uavgjort så langt.
Mandag var det Buøy 2 som fikk unngjelde.
Forøvrig har kretsen satt opp kampen i Rogalandscupen til mandag 19. mai kl 19.00. Da møter man førstelaget til Buøy og får to straffer før kampstart.

5. mai – Vaulenbanen Serie
Sesongens første hjemmekamp startet med at trener, Tom-Are Svenning, måtte krype til korset og dømme første omgang da dommeren ikke møtte opp. Etter en kjapp samtale med kretsen kom vi frem til at lagene dømmet en omgang hver. Noe Buøy, snille som de er, gikk med på.
Første omgang bølger litt frem og tilbake, med et lite overtak til Buøy. Dommeren slet veldig med å henge med i svingene, da unge Svenning ikke har dømt en fotballkamp siden miniputturnering på Vaulenbanen for flere år siden enn det han vil innrømme. Buøy presset Vaulen stort til tider, men forsvaret sto imot det presset som kom.
Men tidlig i andre omgang får Buøy endelig betalt for strevet. Etter litt frem og tilbake i eget forsvar ender ballen hos Buøy-spissen som sikkert setter ballen i mål. 1-0 til Buøy!
Etter dette går luften litt ut av kampen, ingen av lagene skaper noe, og det virker som om det begynner å på tomt hos mange. Men det skal ikke mer til enn at Tommen stiger til værs å stanger inn 1-1 for at Vaulen får fart på sakene igjen! I løpet av de neste 10 minuttene så står det både 2-1 og 3-1 til Vaulen! Målscorere Stian Myklebust og Marius Fossmark. Meget gledelig for banens beste, Stian Myklebust at han avsluttet første halvdel av sin egen sesong med scoring og tre poeng. Kos deg i London Stian.
Litt av luften gikk ut av Buøy etter dette, og Inge Moy kunne sette punktum for dagen med sin 4-1 scoring!
Takk for kampen, og takk til Buøy spilleren som dømte andre omgang! :)