Slått ut
(07.04.15) Vaulen gjorde en bra kamp, men hadde ikke helt marginene med seg og slapp inn to mål på overtid.
Malurt i begeret var Fredrik Stray Tjaums to gule kort, dermed må han sone serieåpningen mot Viking 2.
RANDABERG
3–1
Martin Hestvik (Ranck)
57 min

74 min Thomas Monsen Haugland
Joakim Berg Holter
90 min
Martin Hestvik
93 min
7. april – Randaberg stadion Tilsk: 80 – NM kval – Dommer: Ø Vikene (Djerv 1919)

27. Simon Sakkestad

Vaulen uten skadde Hadland og Idsø. Helland var ute i to kamper grunnet offshore. Mohus hadde ikke komt tilbake fra påskeferie, mens også Khar var ute. Inn fra sist kom Audrius Mirauskas, Ole Wick Henriksen samt Simon Sakkestad fra B-laget.
Vaulen (3–5–2): Eric Ordaz – Leo El-Adawy, Marius Fossmark, Fredrik Stray Tjaum   Ole Wick Henriksen, Thomas Monsen Haugland, Jimmy Jonevret, Harald Eidhamar, Vegard Natland Amar Kotlica, Ørjan Bergum.

Dommeren satte standarden fra start ved å sende Fredrik Stray Tjaum av banen for å få på seg heloransje sokker. Det var nemlig en svart detalj rundt anklene. Dermed spilte Vaulen de tre første minuttene med ti mann!
Randaberg var nær ved å utnytte overtallssituasjonen. Martin Hestvik skjøt i nettveggen etter to minutter, mens Ole Wick Henriksen måtte ty til ulovlige midler og ble belønnet med gult kort etter tre minutter før Vaulen var fulltallige.
Det hadde bare vært Randaberg før Leo El-Adawy stakk gjennom Ørjan Bergum, han fikk litt skrå vinkel og avslutningen gikk på tverrs av mål i det 6. minutt.
Opp mot ti minutter jevnet kampen seg noe ut. Vaulen slet med å plukke opp løpene som kom bak fra midtbanen med vel bare Marius Fossmark som ren stopper. Henrik Jelsa brant blant annet en gylden sjanse etter 14 minutter.
Vaulen på en liten gjestevisitt da Thomas Monsen Haugland fant Ørjan Bergum som skaffet Vaulen corner etter 18 minutter. Amar Kotlica fanget opp restene av corneren og forsøkte å skjerme ballen, isteden mistet han den og Vaulen kunne prise seg lykkelig over at den overtallige kontringen ble kastet bort.
Vaulen har flere gode dødballføtter. Kaptein Jimmy Jonevrets forsøk fra 35 meter etter 25 minutter spratt rett inn til keeper.

Fredrik Stray Tjaums innlegg etter halvtimen hadde retning Amar Kotlica, men keeper Mathias Paulsen fanget. Isteden svarte Randaberg motsatt hvor et corner skled forbi Henrik Jelsa!
Randabergs spiss Martin Hestvik gjør mange lure løp og etter 32 minutter buet han seg gjennom, men fra 14 meter litt til venstre for mål brant han utenfor. Kampens største sjanse!
Simen Våge skjøt så i nettveggen etter at Henrik Jelsa vant ballen tilbake fra Marius Fossmark etter 37 minutter.
Vaulenbenken ble så litt vel ivrige og flere enn Bo Andersen stod oppreist. Linjemannen sa i fra før hoveddommeren markerte seg like etter.
Randabergs Olav Andreas Lilleås fikk god treff fra 20 meter, men like over etter 42 minutter.
Lagene gikk til pause på stillingen 0-0. Randaberg var best, men Vaulen kunne lett snike med seg en seier her med marginer i andre omgang.

Gode Håkon Stenersen hadde ikke vært med Randaberg på treningsleiren i Tyrkia forrige uke og fikk først komme inn etter pause da Sindre Nordgren ga over rommet.
Muligens hadde Vaulen justert seg noe. For i starten av andre omgang var man best i en lengre periode. Man hadde fått flyttet opp spillet.
Ole Wick Henriksen peilet inn mot krysset på et frispark fra 40 meter, men forsøket snek seg utenfor i det 47. minutt.
Lei smell for Vegard Natland da klokkespillet spilte av en melodi.
Marius Fossmark kom i dommerens bok etter 52 minutter.
Thomas Monsen Haugland og Ørjan Bergum hadde forarbeidet da Amar Kotlica fikk ballen like utenfor boksen etter 54 minutter, han fikk rom til å skyte, men ballen gikk over.
Muligens hadde Vaulen blitt lurt lengre opp i banen for mot spillets gang utnyttet Martin Hestvik bakrommet i det 57. minutt. Han snek seg gjennom en korridor og klinket inn etter pasning fra Alexander Corey Ranck.
Randaberg kontra så et Vaulen-frispark i det 62. minutt, men Joakim Alvestads volley gikk like utenfor.
Målet var nok en vitamininnsprøytning for Randaberg som preget kampen. Olav Amdreas Lilleås hadde et frispark like over etter 64 minutter.
Spissen Audrius Mirauskas kom inn for kanten Ole Wick Henriksen etter 66 minutter. Dermed gikk Amar Kotlica ned på midten.
Fredrik Stray Tjaum fikk gult kort for munnbruk etter 68 minutter.
Det startet å bli mørkere og mørkere i duskregnet. Det brydde ikke Thomas Monsen Haugland seg om. Etter 74 minutter slo Harald Eidhamar inn mot Ørjan Bergum, Randaberg headet ut i returrommet hvor Thomas Monsen Haugland førte noen meter før han vred den inn i lengste! 1-1!

Randaberg startet sluttspurten og Vaulen ble mer og mer baktunge, men det åpnet også for kontringer.
Amar Kotlica fikk en touch på Jimmy Jonevrets frispark etter 79 minutter, men avslutningen ble for løs og Mathias Paulsen reddet enkelt. Fossmark og Kotlica kolliderte samtidig og ble begge liggende før dem kom seg på beina.
Marius Fossmark var nær ved å sette et innlegg i eget mål, men det endte med corner etter 86 minutter. På det påfølgende cornet fikk Fossmark og Tjaum kastet seg inn i viktige blokker før man fikk inn et befriende spark.
Alle så den inne etter 89 minutter da Randaberg stod i kø foran kassen. Man gikk mot overtid, skulle det bli ekstra omganger og kanskje straffer?
Isteden headet Joakim Berg Holter inn et corner rett innpå overtiden. 2-1 til Randaberg.
Fredrik Stray Tjaum frustrasjonstaklet like etter. Fikk et nytt gult kort og dermed rødt og suspensjon mot Viking 2 på mandag.
Nå var det høy temperatur og Ørjan Bergum fikk også registrert gult kort.
Preben Stangeland kom inn for Lilleås hos Randaberg etter 91 minutter.
Vaulen skal ha for at dem fremdeles prøvde langt inne på overtiden. Amar Kotlica burde ha fått et soleklart frispark. Isteden kontret Randaberg og økte ved Martin Hestvik. Kotlica og lagkompisene var i furore over dommeravgjørelsen.
Thomas Monsen Hauglands frispark, langt inne i overtiden, fikk en farlig dupp på det våte dekket. Audrius Mirauskas prøvde seg med en frekkis da han bare hoppet over ballen, men keeper Mathias Paulsen var med på notene.
Det endte 3-1 til Randaberg, men Vaulen var ikke så langt bak som sist da vi tapte 4-0 i treningskampen. Neste kamp er borte mot Viking 2 på førstkommende mandag.