"Ordnas" med Ordaz på overtid
(07.08.14) Vaulen hadde aldri vunnet på Vardeneset, men det så lyst ut til pause da man ledet etter mål av Alexander Surdal Nilsen. VBK-forbannelsen kom i andre omgang. Ole Wick Henriksen utlignet riktignok, men på overtid lå Vaulen under 3-2. Så dukket keeper Eric Ordaz opp på et corner og stanget inn 3-3!
VARDENESET
3–3

2 min
Alexander Surdal Nilsen (Tjaum)
Daniel Lie
48 min
Vetle Tønne Estensen
52 min

62 min Ole Wick Henriksen
Daniel Lie
87 min

93 min Eric Ordaz (Haji)
7. august – Vardeneset kunst Tilskuere: 127 – Serie – Dommer: S F Førland (Nord)

29. Jon Nessa

Thomas Monsen Haugland og Sander Thaule må vente til neste serierunde før de er spilleklare. Ellers stod Thomas Idsø, Ceu Lian Khar, Jimmy Jonevret og Nelson Monteiro over.
Vaulen (4–2–3–1): Eric Ordaz – Erlend Mohus, Morgan Gramstad, Anders Idsø, Fredrik Stray Tjaum – Milad Shamohammad, Ingvald Sandvik Halgunset – Ole Wick Henriksen, Amar Kotlica, Daniel Hadland – Alexander Surdal Nilsen.
Vaulen gikk rett i ledelsen ved Alexander Surdal Nilsen som scoret sitt første seriemål for Vaulen på over fem år! Det var Fredrik Stray Tjaum som spilte han fri.
Vaulen kunne faktisk ha ledet 3-0 tidlig i omgangen. Amar Kotlica spilte fri Daniel Hadland på høyrekanten og innlegget fant Surdal Nilsen, men han satte ballen rett på keeper. Så kom samme mann alene med keeper, men denne gangen satte han ballen utenfor.
VBK hadde noen spede forsøk. Blant annet et langt innkast fra Lars Marvik som ble fluktet mot mål, men keeper Eric Ordaz fistet til corner.
Ole Wick Henriksen hadde så et par halvsjanser. Først på et frispark, deretter en avslutning fra skrått hold som keeper avverget.
Vardeneset hadde noen dødballer enten på Marviks lange innkast eller cornere.
En roligere periode fulgte på Vardeneset kunstgress som både kunne varte opp med sol og regn samtidig.
Så opp mot pause presset hjemmelaget på, men Vaulen ridde av stormen og ledet 1-0 til pause.
Etter de første tjue minuttene i første omgang tok Vardeneset over og i starten av andre omgang fikk dem omsider betalt. Først 1-1 ved Daniel Lie som fikk stå alene og heade inn et corner.
Vetle Tønne Estensen ordnet 2-1 etter 52 minutter, her mente mange det var offside.
Fredrik Stray Tjaum fikk så gult kort. Hans femte for sesongen, dermed karantene i neste runde.
Ole Wick Henriksen skapte balanse i regnskapet etter 62 minutter da han satte inn et vakkert frispark!
Like etter gjorde Vaulen et dobbeltbytte da Vegard Natland og Gutama Ahmed Haji kom inn for Ole Wick Henriksen og Amar Kotlica.
Temperaturen økte både på banen og på sidelinjen.
Erlend Mohus fikk seg en smell etter 82 minutter, men reiste seg og fortsatte.
Daniel Lie ga så Vardeneset ledelsen 3-2 like før slutt. Nok en gang fikk han stå umarkert! Lies fjerde mål mot gamleklubben på de tre siste seriekampene klubbene imellom!
Den storvokste spissen Erik Løken kom inn for Daniel Hadland etter 87 minutter.
Vaulen fikk corner på overtid og trener Bo Andersen kastet frem alt og alle inkludert keeper Eric Ordaz. Gutama Ahmed Haji slo inn og hvem andre enn Eric Ordaz stanget inn 3-3 tre minutter på overtid?