Målrikt derby
(08.10.13) Vaulen finpusset formen før skjebnekampene mot Vardeneset og Randaberg de to neste lørdagene. Kampen mot Hinna skulle bli en målrik affære.
HINNA
3–7
Hinna 2 min

13 min Eirik Hadland
Hinna 35 min

40 min Eivind Ovedal

47 min Kevin Hodneland

60 min Fredrik Fossmark
Hinna 70 min

75 min
Fredrik Fossmark

85 min

88 min
Eivind Ovedal
8. oktober – Hinna stadion Tilskuere: 10 – Treningskamp – Dommer: Ola Kellerhals

18. Anders Dale –> 55 minutter

Jon Nessa gjorde comeback etter langtidsskade. Mirza Krljez, Jarle Eike, Henrik Eliassen, Eirik Hadland og Steffen Lyse fikk også verdifull matching etter lite spilletid den siste tiden. Anders Dale kom inn til sin 150. kamp for Vaulens A-lag.
Vaulen (4–4–1–1): Steffen Holm – Henrik Eliassen, Jon Nessa, Marius Fossmark, Stian Lima – Kevin Hodneland, Thomas Idsø, Mirza Krljez, Eirik Hadland – Eivind Ovedal – Fredrik Fossmark.
Fantastiske spilleforhold med 12-13 grader da Vaulen gjestet Hinnas nye kunstgressbane.
Vaulen med dårlig start da Hinna scorer på frispark fra omlag 20 meter i helt i krysset etter to minutter.
Etter tolv minutter utlignet Vaulen til 1-1. Fredrik Fossmark slår i rommet til Eirik Hadland, som vinner duellen med en utrusende keeper og setter ballen med venstre fot i tverrligger ned og i mål.
Hinna tok tilbake ledelsen etter 33 minutter. Stian Lima mister ball høyt på Hinnas banehalvdel. Hinna kontrer, innlegg fra høyre side som settes i mål fra 5 meter.
Henrik Eliassen slår langt fra sin høyreback posisjon, ballen går helt inn til keeper som bokser ut i feltet hvor Eivind Ovedal header fra 15-16 meter i bue over keeper til 2-2 etter 37 minutter.
Vaulen gjorde en del bytter i pausen.
Vaulen tok ledelsen for første gang etter
47 minutter. Fint kombinasjonspill på venstre side ender med innlegg fra Eivind Ovedal som Kevin Hodneland header i mål fra en meter.
Fin overlappspill av Fredrik Fossmark og Steffen Lyse ender med innlegg inn fra venstre fra sistnevnte. Keeperen bokser ut mot 16 meter hvor Fredrik Fossmark får kontroll og skyter i mål til 2-4 etter 59 minutter.
Hinna kjempet seg tilbake i kampen etter 63 minutter. Et skudd fra Hinna fra 23-24 meter sniker seg inn ved høyre stolpe.
Daniel Hadland, som nå var flyttet opp som spiss, spiller Fredrik Fossmark elegant igjennom, alene med keeper setter han ballen kontrollert i mål etter 73 minutter.
Etter 85 minutter ble det 3-6. Daniel Hadland spiller inn fra venstre til Eivind Ovedal som igjen finner Fredrik Fossmark som setter ballen sikkert i mål fra 12-13 meter.
Åttiåtte minutter nå og Anders Dale, i sin kamp nr 150 for Vaulen, prøver å finne Fredrik Fossmark, men ballen spretter via Hinnaspiller til Eivind Ovedal som scorer sikkert fra 5 meter.