Avsluttet med stil
(08.10.14) C-laget har feid gjennom årets seier og var klar for KM-sluttspillet før den siste seriekampen mot Madla onsdag kveld.
Isteden for å ta det rolig avsluttet man med en stilfull 6-1 seier etter å ha ledet 3-0 til pause.
C-laget ble startet opp i romjulen 1997 og den første treningskampen var mot Madla 3. Siden den gang har man vunnet det meste. Nå er man klar for å spille om sitt femte KM-gull! Noe som gjør laget til det mest bejublede i klubbens historie.
6–1
8. oktober – Vaulenbanen Serie – Dommer: Egil Gelupa (myndig)

6
* "Tommen får en nier for fantastisk første omgang i mål. Holder oss inne i kampen med kjemperedninger. Fikse detaljer som spiss i andre omgang - 7 poeng. Totalinntrykk 8 poeng." Denne spilleren.

C-laget lar seg ikke påvirke av forfall av både manager og ass. manager.
Keeper Refvik meldte forfall på kampdag etter skade på Viking trening, desperasjon i Jåttåvågen tar tydeligvis ingen ende.
Etter prøvd to andre keepere uten hell, så ble Stian Myklebust kalt inn som ekstra utespiller.
Planlagt keeper bytte i pausen, hvor Herman sto i mål i andre omgang. Gjorde en meget bra omgang, til tross for et noe enkelt baklengsmål.

Overraskelsene;
Herman som skulle starte på topp, var ikke til stede ved kampstart, til tross for at han var en av dem første som kom til banen og deltok ivrig i oppvarmingen.
Jean har funnet tilbake formen fra 2013 sesongen. Blir meget viktig i KM.
Kun to målscorer på 6 mål?!
Madla kranglet med en god dommer, da Herman ikke ble utvist i første omgang etter å ha felt siste mann.