Sterk innsats tross tap
(10.05.13) B-laget manglet seks-syv av sine mest brukte spillere, men spilte jevnt mot serieleder Sola 2. Til pause stod det 1-1, men Sola dro fra i andre omgang og vant 4-2.

2–4 Sola
10. mai – Vaulenbanen Tilskuere: 3 – Serie – Dommer: Arild Furu (Buøy)
Forfall: Winst, Simon og Reff er bortreist. Gaute måtte gi etter for sykdom, Tommen kunne ikke komme, og Mats måtte jobbe sent.
Anders Mygland og to speidere fra Tjensvoll IL hadde møtt opp for å se kampen.
Regnet faller ned på Vaulenbanen når spillerne gjør seg klar til kamp. Vaulen starter i sin vante 4-5-1, hvor Erik får sin første kamp fra start.
Tommy tar kapteinsbindet i Simon sitt fravær. Sola 2 starter med ballen, og viser fort at de er et lag som er gode til å spille ball.
Dette var noe Vaulen 2 forventet og la opp taktikken der etter. Vaulen 2 jobber veldig godt defensivt, men Sola kommer til noen muligheter. Men det forsvaret ikke handler opp med, det redder Thomas Nilsson, som er tilbake i Vaulen 2 målet etter å ha avtjent sin suspensjon. Vaulen 2 er i første omgang farligst når de kommer på kontringer, og etter ca halvtimen kommer Vaulen 2 på en farlig kontring. Ballen ender opp hos Erik Løken som løper fra forsvareren og setter ballen sikkert i mål! 1-0 til Vaulen! Men Sola 2 gir seg ikke. De fortsetter å presse, men Vaulen 2 slipper dem ikke til.
Etter 40 min må desverre målscorer Erik gi seg etter å ha fått føling med en gammel strekkskade. Sola 2 klarer etter 45 min å komme seg igjennom, Eivind går inn i duellen, og dommeren blåser straffe! Straffen sette Sola 2 sikkert i mål, 1-1 til pause på Vaulenbanen.
Andre omgang starter med at Vaulen 2 begynner å spille litt mer ball. Dette klarer vi bra, og kommer til endel muligheter. Etter ca 60 min kommer Ørjan igjennom og blir felt, straffe til Vaulen 2! Tom-Are Svenning går frem, sender keeper til venstre og ballen ned i høyre hjørnet. 2-1 til Vaulen 2!
Vi fortsetter å spille bra, Sola kommer til muligheter, men de fleste er fra langt hold, og det meste ender i keepermat for Thomas. Men etter en periode med Sola 2 press så får de til slutt ballen i mål. De kommer rundt på kanten, legger ut og setter ballen sikkert i hjørnet. 2-2 på Vaulenbanen.
Spillet går etter dette litt frem og tilbake, begge lag viser at de har et ønske om å vinne. Men idag er vi ikke ferdige med straffer! Sola 2 trer ballen igjennom og Thomas Nilsson gir straffe når spissen forsøker å runde keeper. Straffen settes også denne gang sikkert i mål, 3-2 til Sola 2!
Vaulen 2 går etter dette over til en mer offensiv formasjon, og presser høyere i banen. vi vinner ballen høyt og kommer til muligheter. Oli header ett innlegg fra Eivind like over. Eivind prøver seg selv like etterpå, og skyter knallhardt i stolpen. Mens Vaulen 2 ligger høyt, utnytter Sola 2 dette, og kontrer inn sluttresultatet til 4-2 rett før slutt.
Takk for innsatsen til alle idag! Utrolig bra kamp av alle, mye løping, god kommunikasjon og mye bra jobbing for hverandre. Takker også Sola 2 for kampen. Ellers vil vi ønske Ørjan og Gaute lykke til med a-lagskampen lørdag.