Vaulen 2 er bedre enn Jarl
(10.06.14) B-laget krøp helt opp i ryggen på serielederen Jarl etter en fin 5-1 seier tirsdag kveld.
Gaute Schei har nå scoret ni mål fordelt på de fem siste kampene.

Ole Bjørn Bredesen (Schei)
16 min

Gaute Schei
42 min

54 min
Andreas Bergrem
Gaute Schei 65 min

Thomas Idsø
72 min

10. juni – Vaulenbanen Tilskuere: 15 – Serie – Dommer: AM Frøyland (Frøyland)

14. Christian Gramstad

På tross av endel skader og forfall samler Vaulen B en 14 mannstropp til lokalderbyet mot Jarl. Spesielt gledelig er det å ha kaptein Simon Sakkestad tilbake etter studier i Sverige.
Vi spiller mot et Jarl lag som presser høyt og løper til siste slutt, de kommer til mange muligheter men klarer ikke få ballen i mål. Modig og tett forsvarsspill sammen med noen superredninger fra keeper Thomas Nilsson gjør at Jarl bare scorer ett mål idag. I andre enden derimot er vi dødelig effektive idag.
Gaute fortsetter den gode formen og legger opp til to mål tidlig. Aleksander og Oli setter sine muligheter sikkert som banken, og vi går opp til 2-0 før 20 min er spilt! Rett før pause er det Gaute sin tur å sette ballen i mål. 3-0 etter et mislykket tilbakespill fra Jarl som Gaute sikkert setter imål.
Vaulen går til pause fornøyde med resultatet. Jarl har skapt mest, men vi setter
mulighetene våre. Andre omgang starter med mye press fra Jarl.
Etter 54 min kommer de rundt på kanten, legger inn og får enkelt satt ballen i mål. Jarl ser muligheten til å redusere nok en gang, men før 10 min er gått er Gaute Schei på plass igjen og setter inn 4-1! Gaute har prikket inn toppformen akkuratt i tid til VM!
Selv etter fire mål har Vaulen mer på lager. Dagens peneste prikker Thomas Idsø inn. Et frispark fra 18 meter går lekkert over muren og smeller i tverrlegger og inn.