MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vikartrenere kunne ikke løse C-lagsfloken
(10.10.12) C-laget tapte i dag uten Frode "Sir Alex" Lima. Philand og McClair måtte steppe inn og styre skuta! Når Frode er i Dyreparken og leker med apekattene så glemmer han å skaffe dommer. Da måtte apekattene Kahn/Vollen ta hver sin omgang med fløyta. Man hadde 3-3 til pause, men det raknet i 2. omgang da undertegnede overtok fløyten ;) Ble mye rot i forsvar i og med at de manglet Reffen i forsvarsrekkå i 2 omgang.
VAULEN 3
4–6
SJERNARØY
Elling Hegelstad
2 mål

Tommy Myhre 1 mål

Bjarte Rannestad 1 mål

10. oktober – Vaulenbanen Serie Dommer: Øyvind Vollen/Christian Lie
VAULEN C
1. Christian Lie2. Stian Refvik3. Jarle Eike4. Sindre Jensen5. Elling Hegelstad6. Bjarte Rannestad7. Tor Arne Andersen8. Tommy Myhre


9. Alexander Landsnes


10. Jone Holgersen


11. Øyvind Vollen


Dagen priser
Stang inn: Barri skorer på hodet! Første gang i historien og nydelig heading var det også! Per Mathias Høgmo skulle ha sett den for Barri er veldig god å skrive dikt også.
Stang ut: Frode fikser ikke dommer og vi må ha to urutinerte dommere i aksjon.
Overraskelsen: Sjernarøy stilte ikke bare med spillere fra andre klubber, men denne gangen hadde de også forskjellige drakter på. Både Madla, Sjernarøy, United, tror også Buøy va representert. Neste kamp lar vi en av dem spille i rødt og hvitt også.
Det betryggende: Selv om Kahn muligens får en testimonial etter sesongen og legger opp, så viste Reffen at keeperplassen er i trygge hender! C-laget e jo kjent for å produsere gode målvakter!

Christian "Kahn" Lie