Bård ga balanse
(11.08.13) Vaulen spilte bra, men kom under etter 24 minutter da Roar Vestbø ga Os ledelsen.
De oransje ga seg ikke og spilte veldig bra, men foran mål ville det seg ikke.
Så etter 77 minutter fikk Vaulen en fortjent utligning ved Bård Ledaal (bildet).
Etter kampen snakket man om årsbeste. La oss håpe dette var vendepunktet.
OS TURN
1–1
Roar Vestbø
24 min

77 min
Bård Ledaal
11. august – Kuventræ Tilskuere: 100 – Serie – Dommer: Cato Systad (Frøya)

1. Steffen Holm

Os er et ufortutsigbart lag som kan slå de beste, men også tape for de dårligste. Etter en bra start har de dalt litt i det siste med tre kamper på rad uten seier.
Hos Vaulen er John Sanne, Eivind Ovedal, Jarle Eike og Jon Nessa skadd. Daniel Hadland er syk. Gode nyheter er at Mirza Krljez på torsdag fikk sitt første innhopp siden 17. februar. Han kan bli viktig i høst!
Joakim Førland er ennå på ferie, mens også Eirik Hadland er forhindret å være med.
Vaulen: Eric Ordaz – Stian Lima, Marius Fossmark, Anders Idsø, Steffen Lyse – Halil Husic, Andreas Meier Strømme, Arnt Ove Ivesdal, Fredrik Fossmark – Gaute Schei – Bård Ledaal.
Vaulen satte tonen etter 30 sekunder da Gaute Schei fikk en stor sjanse.
Både Fredrik Fossmark og Andreas Meier Strømme hadde avslutninger over de første ti minuttene.

DEN SISTE BOHEM: Andreas Meier Strømme er i kanonform etter å ha ladet batteriene i sommer.
Sjanse til Os etter 20 minutter da Christer Olsen skjøt over etter 20 minutter.
Os gikk opp i føringen etter 24 minutter da Roar Vestbø sendte hjemmelaget foran.
Surt da det hadde vært jevnt fram til da.
Etter halvtimen kom Steffen Lyse i dommerens bok. Gult kort.
Os' Christer Olsen rundet keeper Eric Ordaz etter 35 minutter, men skjøt i nettveggen. Like etter hadde Vaulen også en sjanse.
På tampen av omgangen kom Egil Thuen nesten forbi keeper, mens Preben Borgen hadde et skudd like over tverrleggeren.
Vaulen presset Os i deler av de første femten minuttene av andre omgang. Keeper Anders Ersvær Kloven måtte blant annet varte opp med en kvalifisert redning. Os på sin side hadde et frispark fra farlig posisjon som Preben Borgen slo i bakrommet, men keeper Eric Ordaz fanget.
Kevin Hodneland kom inn for Gaute Schei etter 59 minutter.
Vaulen var stadig farlige på sin høyreside hvor man kom til en rekke innlegg.

Mye bra av Vaulen nå. Kommer målet snart?
Stor sjanse til Os etter 68 minutter på et frispark fra Preben Borgen, men Christer Olsen headet på keeper.
Stian Lima pådro seg sitt tredje gule for sesongen etter 69 minutter, dermed må han stå over neste kamp.
Stian Bakke fikk så et mål annulert før Vaulen utlignet etter 77 minutter. Nysigneringen Bård Ledaal scoret sitt femte mål for klubben etter klabb og babb på fem meter.

MÅLGARANTIST: Bård Ledaal med sitt femte mål for klubben.
Vaulen jaget vinnermålet og et frispark fra 16 meter hadde retning mot krysset, men keeper reddet.
Os var i trøbbel og både Preben Borgen og Mats Lepsøe fikk gule kort med kort tids mellomrom.
Kjempesjanse til Fredrik Fossmark som skjøt i tverrleggeren etter corner fra Thomas Idsø etter 87 minutter.

TOPPSCOREREN: Fredrik Fossmark feiret bursdagen sin med scoring mot Hinna på torsdag.
Kampen endte 1-1. Et sterkt resultat av Vaulen. "Årsbeste av Vaulen og Os hadde en veldig bra keeper, men tross alt ett poeng med oss hjem," forteller lagleder Henning Imsland som var på kampen.