... men været var fint
(14.05.14) Solen skinte på himmelen. En laber bris fikk Buøy-flagget til å flagre i vinden på Hompen. Alt lå med andre ord til rette for en fotballfest for de 2-3 oppmøtte på tribunen.
ILD
5–2
VAULEN 2

2–1 Tom Arne Bø Pedersen

5–2 Jean Gjelsten
12. mai – Buøy kunst Serie – Dommer: JC Alvarez Perez (Internasjonale skolen)
KAMPEN
De fleste skulle vel tro at Vaulen B skulle ut i aksjon mot Buøy, men det var faktisk Ild som sto på andre siden av banen i det dommeren blåste kampen i gang.
Vaulen slet med å skaffe mannskap til kampen, flere sentrale er ute med skade samt at en del rett å slett ikke fikk kabalen til å gå opp. Det kom faktisk til det stadige at Svenning (sjefen sjøl) måtte snøre på seg skoene for at vi skulle klare å stille 11 orange til start. Noen flere kom heldigvis etter hvert.
Ild var tydligvis inspirert av Drillo sin fotballfilosofi på 90 tallet-med å slå høye baller opp i bakrommet på en spiss som igjen skulle skape farligheter. Etter 15 minutter lyktes denne taktikken å ild gikk opp i 1-0 etter stort press. Vaulen jobbet seg mer og mer inn i kampen, men etter ca 25 minutter gikk Ild opp i 2-0 etter en misforståelse i de bakre rekker. Vaulen reduserte like før pause etter at en våken Tommen satte en ”Austbø” pasning kontrollert i nettet.
Andre omgang var lenge en stillingskrig før Ild fikk to raske mål etter hverandre. Som om ikke det var nok gikk Ild opp i 5-1 etter ca 70 minutter. Et lyspunkt i andre omgang var allikevel en enorm enkeltprestasjon av midtbanegiganten Jean, da han helt på egenhånd tok en Maradona å førte med seg ballen fra midtbanen å satte den kontrollert bak Ild`s keeper. Det ble aldri mer mål i kampen, å den ebbet dermed ut til 5-2 seier til Ild. Vi kommer sterkere tilbake!