Fossmarkshow
(13.08.13) Vaulen slo Buøy 3-0 tirsdag kveld. Etter å ha spilt bra, men ikke scoret i serien spilte man her dårlig, men scoret mål.
Vaulen hadde håp om å se et par prøvespillere her, men den gang ei. "Klubbene deres gjorde seg vanskelige. Forhåpentligvis kommer det to og prøver seg på torsdag," fortalte trener Kjetil Hundhammer.
3–0
BUØY
Fredrik Fossmark
20 min

Marius Fossmark
27 min

Fredrik Fossmark (Sanne)
52 min

13. aug – Vaulenbanen Tilsk: 25 – Trening (2x35 min) – Dommer: M Stolple (Buøy)

27. Anders Dale –> 42 minutter

John Sanne var mirakuløst klar igjen etter behandling av Jan Tore Kleiberg. Anders Dale, Eirik og Daniel Hadland var også tilbake fra sist.
Forfall: Eivind Ovedal (lyske), Jarle Eike (akilles), Halil Husic (syk), Andreas Meier Strømme (hviler), Thomas Idsø (hovent kne), Joakim Førland (ferie - tilbake lørdag), Jon Nessa (bortreist) og Eric Ordaz (utilgjengelig).
Vaulen (4–4–1–1): Steffen Holm Daniel Hadland, Marius Fossmark, Anders Idsø, Stian Lima – Kevin Hodneland, Arnt Ove Ivesdal, Mirza Krljez, Fredrik Fossmark – Gaute Schei – Bård Ledaal.
Vaulens lag sa seg nesten selv. Gaute Schei kom ti minutter før kampstart før det hadde man varmet opp med ti mann, Anders Dale, John Sanne og Eirik Hadland kom senere.
Med Lima og Lyse ute til lørdag drillet man inn Daniel Hadland som back i første omgang.

Buøy med stor tropp. I første omgang stilte dem med mye rutine. I midtforsvaret fant vi tidligere Vaulen-spiller Daniel Vatland
Anders Idsø hadde en grusom tverrsoverpasning etter minuttet, men Buøys Kent Smith skjøt over fra 20 meter på en gylden mulighet.
Vaulen virket tamme og den første skikkelige sjansen kom først etter 16 minutter da Bård Ledaal skjøt like utenfor på et corner.
Fredrik Fossmark ga Vaulen ledelsen etter 20 minutter med et velplassert innsideskudd helt oppe i venstre vinkel fra 25 meter!
Bård Ledaal fikk gult kort etter 23 minutter etter litt for aggresiv balljaging mot keeper.
Nå tok Vaulen mer over etter en svak start.

Vaulen doblet ledelsen etter 27 minutter da Marius Fossmark dundret inn et frispark fra 24 meter. En fantastisk goal!

Etter 32 minutter fikk Daniel Hadland gult kort da han felte en motspiller akkurat på sekstenmeterstreken.
Lagene gikk til pause på stillingen 2-0.

I pausen kom John Sanne og Eirik Hadland inn. Stian Lima og Bård Ledaal gikk av.
Sanne prøvde seg som back, mens Hadland tok plass på venstre midtbane slik at Fredrik Fossmark ble flyttet opp som midtspiss.
Etter 42 minutter kom Anders Dale inn for Mirza Krljez. Mirza som hadde startet sin første kamp for Vaulen.

Marius Fossmark fikk seg en smell i ryggen etter 50 minutter og en småskadd Stian Lima kom inn. Samtidig roterte man voldsomt på laget. Ivesdal gikk ned som stopper, Lima ut som back, Sanne opp på kant og Hodneland inn i hjertet.
Dagens flotteste angrep kom etter 52 minutter da Anders Dale spredde ut på høyre til John Sanne som la flatt inn foran mål. Der dukket Fredrik Fossmark og tuppet inn 3-0. Feddas andre for dagen.
Etter dette dødde kampen hen. Det var mye dårlig spill.
Så minuttet før slutt kom Anders Idsø nær etter corner, men keeper reddet med beina til ny corner.
Arnt Ove Ivesdal fikk gult kort etter 70 minutter.

Eirik Hadland slo en lur ball i rommet til Fredrik Fossmark på overtid, men keeper ruset ut og reddet til corner.
Etter tre minutters tillegg blåste dommeren av kampen.