Frode Lima med årets mål
(15.10.12) Vaulen C med tidenes beste lag på papiret! Selv med tidenes lag står Mr Vaulen C himself, Frode Lima, fram som banens beste! Ikke nok med at han ryddet opp med stor stil og gjorde arbeidsforholdene til Kahn enkle! FT Frode Lima scoret også årets mål! Sent ut i første omgang ser det ut som Frode Lima klarerer en ball bak i forsvaret, men sanheten er at han ser Jarle Eike på løp! Pasningen er 70 meter og ligger presist på lissen til Eike! I mellomtiden sprinter Lima oppover langs siden i rene Denis Irwin stil! Tverrsoveren fra Jarle er perfekt! Lima venter keeper ned og setter ballen utagbart opp i nettaket!

Referatet fortsetter under faktadelen.

ÅRETS MÅL: Frode Lima scoret årets mål, men ennå er det et stykk opp til tidenes mål.

10. Ole Bjørn Bredesen

Suldal utligner til 1-1 før pause på et skudd som skifter retning. Det er blitt mye selvmål i det siste. Ser ut som det er eneste måten å overliste Kahn på!
I andre omgang går lagets to mest intelligente hjerner sammen og klekker ut en genial plan. Oli og Vollen lokker fram et defensivt Suldal med Vollens frekke lårdemping og Olis eminente nærteknikk! Dette gir mer rom fremover og målene renner etterhvert inn!
Oli hadde mulighet til å krone andre omgang med scoring! Han kom gjennom alene med keeper og hadde en hel banehalvdel for seg selv, men han ble forstyrret av innbytterne som stod å skreik, "aleina", heilt aleina!", så de må nok ta på seg skylden for at det ikke ble mål.
Ellers gjorde Anders Dale en kjempekamp på midten! Lover godt for neste sesong! Bring on august som det heter i England!