Madla ble for sterke
(16.04.13) Etter seier i åpningskampen var optimismen høy i B-gjengen. Tirsdag gikk det tyngre. "Vi kom under 4-0 til pause, men i andre omgang hevet vi oss og spilte 1-1," heter det på twitter.
"Øystein Winsnes scoret målet vårt på langskudd. De gamle er eldst!"
MADLA B
5–1
VAULEN B

70 min

–> 80 minutter

Erik Løken måtte melde forfall grunnet skade, Tommen måtte også melde forfall idag, Thomas Nilsson er suspendert og Stian Refvik befant seg på Viking stadion for gjøre klart til morgendagens cupkamp.
Første omgang er det ikke mye å si om. Madla 2 scoret fire, vi scoret ingen, og vi fortjente å slippe inn fire.
Vaulen B var tunge i beina, og slet med å henge med i svingene mot et løpsvillig Madlalag.
Ole Bredesen måtte ut etter en halvtime med ryggproblemer, inn kommer Gaute. Også Tommy måtte gi seg i pausen da ryggen hans også gav etter for kiloene.
I pausen kommer Inge og Bjørnar inn, mens Tore tar over for Alekk i mål.

Andre omgang tar vi oss litt opp. Vi henger mer med i svingene og kommer til noen muligheter.
Farlige innlegg fra både Eivind og Inge, uten at Vaulen B klarer å sette ballen i mål. Madla 2 har heller ikke tatt foten av gassen, og kommer til flere store muligheter, noen gir vi dem, og noen klarer de å spille seg frem til selv. Men Tore står som en vegg, og gjør feberredning på feberredning.
Etter ca 70 min får Øystein Winsnes ballen på ca 20 meter, han lader kanonen og dunker inn Vaulen B sitt eneste mål for dagen.
Vaulen gjør en mye bedre figur i andre omgang, men vi ser i dag at vi har mye å jobbe med.
Før dommeren blåste av fastsatte også Madla sluttresulatet til 5-1. Vi tar med oss en andre omgang som endte 1-1, vi tar med oss det vi må jobbe med og lover å komme sterkere tilbake. Både hjemme mot Midtbygen 2 neste uke og på lagfesten til helgen.