(17.09.13) B-laget har slitt etter ferien. Tirsdag kveld gikk dem på sitt femte strake tap.
2–4
TJENSVOLL

4 min
Roy Mikael Bjørkmo

6 min Roy Mikael Bjørkmo
Tom Arne Bø Pedersen (str.)
20 min

24 min Jens Gjersem Nygaard

29 min Mohammed Chamdid
Inge Moy
78 min
17. september – Vaulenbanen Tilsk.: X – Serie – Dommer: Geir Michaelsen (Brodd)

14. Espen Refvik

Stian Refvik og Mats Ullereng måtte jobbe. Thomas Nilsson, Erik Løken, Tom-Are Svenning og Tore Dreyer måtte melde forfall pga skade.
En regntung kveld på vaulenbanen åpnet med at Vaulen B fikk to kjappe scoringer imot seg. Den første etter at Tjensvoll kommer igjennom alene med keeper. Det andre etter en corner imot som Tjensvoll flikker inn til 0-2!
En dårlig start for Vaulen B i regnværet. Men Vaulen B skjerper seg! Vi begynner å kombinere fint oss imellom, og kommer til endel muligheter. Inge kommer på stormløp igjennom forsvaret, og blir felt av keeper idet han runder ham! Straffe til Vaulen B! I Stian Refviks fravær er det Tom Arne Bø Pedersen som har bindet for dagen. Og vår kaptein for dagen setter sikkert inn 1-2! Vaulen B kommer til flere muligheter blant annet smeller Inge Moy ballen i tverrleggeren! Men Tjensvoll viser at de ikke er noe dårlig lag. De fyrer av noen langskudd, og kommer til en mulighet og to. Christan Gramstad gjør noen gode redninger og forsvaret og midtbanen jobber bra sammen og forsvarer seg bra. Men Tjensvoll er gode, og setter inn to til før pause. Tjensvoll er ikke bedre lag i første omgang, men noen personlige feil gjør heller at Tjensvoll leder.

Andre omgang starter meget bra for Tjensvoll. De spiller bra og kommer til flere muligheter. Men på tross av tunge ben hos Vaulen B så står vi imot. Vi gjør noen bytter om kommer mer med i spillet. Vi kommer til muligheter og jobber oss nærmere og nærmere redusering. 10 minutt før slutt så havner ballen hos Inge Moy som smeller inn 2-4! Vaulen B fortsetter å presse men får ikke uttelling foran mål.
Det blir nok et tap for Vaulen B, men resultatet lyver nok litt nok en gang.
Takk for kampen! Neste to kampene er lørdagskamper, så tirsdagstreningene er åpne igjen, og det trengs nok ;)