18. Sander Brathetland

Sveinung Selås og Audrius Mirauskas var tilbake. En suspendert Alexander Surdal Nilsen stod over sammen med Eric Ordaz, Henok Daniel Kasahay, Daniel Hadland, Sander Oaland, Fredrik Stray Tjaum, Helge Ringdal, Andreas Jonassen og Kristian Gaard.
Juniorspillerne Erik Holst Aasland og Anders Mæhle var med i troppen sammen med C-lagets Jean Gjelsten.
Troppen: 12. Sander Thaule; 15. Jørgen Helland, 4. John Herman Ås, 16. Ørjan Bergum, 3. Sveinung Selås, 5. Anders Mæhle, 18. Sander Bratheland, 8. Lars Skjelbred Nygård; 7. Anders Idsø, 17. Ceu Lian Khar, 20. Ole Wick Henriksen, 11. Jean Gjelsten, 6. Stian Ohm Netland, 14. Vegard Natland, 21. Erik H Aasland, 10. Thomas Idsø; 9. Mama-Hamid "Gurri" Mohammed, 29. Audrius Mirauskas.
Vaulen (4–3–3): Sander Thaule – Ørjan Bergum, Sveinung Selås, Anders Idsø, John Herman Ås – Stian Ohm Netland, Thomas Idsø, Jørgen Helland – Ole Wick Henriksen, Audrius Mirauskas, Vegard Natland.
Betydningløs kamp for Vaulen som allerede hadde rykket ned. FK Haugesund 2 hadde muligheter til opprykk fire poeng bak lederlaget Stord med to serierunder igjen.
Igjen mye skader for Vaulen som mønstret i en ny 4-3-3-formasjon og med hele fire juniorer på benken!
Vaulen nær sjokkstart da Vegard Natland skjøt like utenfor fra skrå vinkel på restene av corner etter to minutter.
FKH hadde kanskje spillet, men Vaulen var frempå igjen etter ti minutter da Sveinung Selås' halvvolley etter frispark skled vel utenfor etter ti minutter.
Så et horribelt utspark fra Haugesunds-keeper som Jørgen Helland var nær å snappe opp på 20 meter!
Haugesund var nå nede i ti mann etter neseblod på  Thomas Horneland.
Jørgen Helland dro så innover i boksen og la igjen til Vegard Natland som skuflet utenfor på en stor sjanse.
Etter 21 minutter hadde Erling Flotve Myklebust en bra sjanse da Vaulens keeper ruset ut på mellomdistanse, heldigvis for Vaulen var ikke lobben lang nok.
Flott redning av Vaulen så etter 25 minutter da Arne Bjordal fikk avsluttet fra kort hold på en corner.
Et par nye halvsjanser til Vaulen fulgte. Først Audrius Mirauskas med et ufarlig skudd fra 25 meter som trillet inn til keeper. Like etterpå presset samme mann keeper såpass at klareringen gikk rett i beina på Stian Ohm Netland som fra distanse prøvde å kippe inn i det tomme målet, men forsøket strøk over tverrleggeren.
Innkast fra høyre ved Sveinung Selås inn i boksen hvor Jørgen Hellands stuss gikk lett inn til keeper.
Abubakar Adamu ble spilt fri på venstre og klemte avgårde etter 37 minutter, men viktig blokkering av Ørjan Bergum som fikk til corner.
Haugesund ville så ha straffespark da Audrius Mirauskas visstnok handset i feltet på corner i mot etter 44 minutter.
Vaulen hadde spilt en fin omgang omstendighetene tatt i betraktning da FKH 2 skulle ta ledelsen inne i overtiden. Robert Kling ble frispilt i boksen og skjøt hardt tilside for keeper til 0-1.

Vaulen gikk litt tomme på midtbanen i andre omgang og ble trykket bakpå uten at FKH kom til de største sjansene.
Robert Kling var dog nær etter 52 minutter da han bredsidet utenfor da han fikk et pent innlegg fra høyre.
Ceu Lian Khar kom inn på topp for Audrius Mirauskas etter 54 minutter.
Vaulen ville ha straffespark få minutter senere da Vegard Natlands innlegg gikk i hendene på en hvit, ballen gikk ut til Jørgen Helland som skjøt via motspiller til corner. Motsatt enorm sjanse for Erling Flotve Myklebust som fikk stå fri og headet over høyre kryss fra fem meter.
Robert Kling økte til 0-2 etter 63 minutter. Man angrep sentralt da Ørjan Bergum taklet i boksen, ballen spratt ut til høyre hvor Kling knallet enkelt inn.
Bergum ble skadd under insidenten og måtte hjelpes av, inn kom debutant Erik Aasland etter 65 minutter.
FKH hadde dominert en stund nå og Myklebust var farlig frempå igjen da han skjøt via oransj til corner.
Nok en debutant da Anders Mæhle erstattet Ole Wick Henriksen etter 72 minutter.
Kampen dødde nå hen med to lag som vel var bedre å forsvare seg enn å angripe. Kun sporadisk var det muligheter da stort sett på gjennomspill fra FKH.
Transportetappen ble også benyttet til en rekke FKH-bytter-
FKH ble så vinket av for en tvilsom offside etter 86 minutter. Motsatt skjøt Jørgen Helland et frispark flatt utenfor fra 25 meter.
Vaulen med corner etter 88 minutter som FKH kontret farlig ved Myklebust, men Natland og Ås fikk ordnet opp.
Sander Thaule glapp så et frispark fra venstre på overtid, men Sebastian Myrland Rasmussen satt returen i nettveggen fra kort hold.
Dermed endte det med 2-0 tap for Vaulen som nå avslutter sesongen borte mot Åkra før det blir Pol-turnering neste måned.