Divisjonsforskjellen ble synlig
(21.03.15) Vidar var rett og slett langt bedre enn Vaulen som fikk kampen totalt ødelagt av fire baklengs på åtte minutter i andre omgang.
Kampen sett under ett så var det ikke noe å utsette på at det ble 6-0 tap.

12. Sander Thaule

Vaulen hadde fått tilbake fem mann siden sist. Deriblant Amar Kotlica som ennå ikke har bestemt seg for om det blir Strindheim eller Vaulen. Fredrik Stray Tjaum sesongdebuterte etter skade.
Fire mann fra forrige tropp var borte deriblant vikar Erik Løken og Hannes Guth som skal flytte tilbake til Sverige. Erlend Mohus og Audrius Mirauskas stod også over.
Ingvald Sandvik Halgunset, Daniel Hadland og Anders Idsø er langtidsskadd, men det håpes å få dem klar til seriestart. Anders Idsø har slitt med ryggen og har ikke fått trent siden november
.
Vaulen (4–2–3–1): Eric Ordaz – Leo El-Adawy, Marius Fossmark, Jimmy Jonevret, Jørgen Helland – Thomas Monsen Haugland, Harald Eidhamar – Ole Wick Henriksen, Ceu Lian Khar, Vegard Natland – Emir Hopovac.
Etter mange forfall i vinter måtte Bo Andersen komponere et nytt mannskap. Det skulle blant annet bli humor langs sidelinjen da Bo ropte på midtbaneduoen "Thomas og Harald".
Vidar er et godt 2. divisjonslag og det ble raskt synlig. De røde spilte med et helt annet tempo og Vaulen ble løpende imellom.
Thomas Monsen Haugland var nær selvmål etter seks minutter da han headet et corner i egen tverrlegger og ut.
Jimmy Jonevret fikk så på akrobatisk vis reddet et corner på streken etter 13 minutter. Nå var Vaulen heldige.
Det var derfor ikke uventet at Vidar tok ledelsen, men målet kom på bittert vis. Linjemannen vinket for offside, men dommeren lot spillet gå. Da hadde hele backfireren stoppet opp og oppgaven for Vidar-spissen ble enkel.
Eric Ordaz avverget dobling etter 25 minutter da han fikk fingertuppene på et frispark. Ballen gikk via stolpen til corner.
En skadd Thomas Monsen Haugland ble erstattet av Helge Ringdal etter 25 minutter.

Vaulens første tilløp til noe kom etter 29 minutter da Ole Wick Henriksen skjøt vel utenfor etter en kontring.
Hjemmelaget scoret 2-0 etter 36 minutter. Et legg fra venstre ble slått mot andre stolpe og ble headet inn sentralt hvor Vidar-spilleren dunket ballen oppe i venstre kryss.
Helge Ringdal hadde regien på en kontrinng etter 42 minutter. Vaulen vant et offensivt innkast og på bølge to fikk Jimmy Jonevret slått inn i boksen mot Marius Fossmark som ikke fikk nok kraft bak headingen.

Amar Kotlica kom inn for Emir Hopovac på topp etter pause.
De oransje fikk en god start og vant corner etter 47 minutter. Serven kom inn på andre stolpe hvor Ceu Lian Khar headet i nettveggen.

3-0 kom etter 58 minutter da en rød trakk innover og vred ballen inn i lengste fra hjørnet av boksen.
Vidar stormet nå frem i manntall og Vaulen slet med å få has på dem. Etter timen stod det 4-0. Strandguttene kom ikke tett nok oppi. En finte og så plassert nede i kroken. Enkelt!
61 minutter og tre mål på tre angrep fordelt på fire minutter. Løftet inn i boksen. Duell og ballen gikk i bue inn i goalen.
Fredrik Stray Tjaum kom inn som høyrekant for Ole Wick Henriksen etter 63 minutter.
6-0 kom etter 65 minutter da Sigve Kleppa Christiansen headet inn en corner.
Skulle det snart stoppe?
Så! Harald Eidhamar spilte fri Amar Kotlica som fosset frem på venstre, men vinkelen ble for skrå og skuddet gled forbi målet.

Ørjan Bergum erstattet så Helge Ringdal etter 68 minutter.
Like etter skjøt Eirik Jakobsen i stolpen og ut.
Vi tar med alt Vaulen skapte. Corner til Vaulen som ble halvklarert ut til Marius Fossmark, skuddet fra 30 meter gikk meteren til høyre for høyre vinkel.
Vidar fikk så et mål annulert for offside etter 76 minutter.
79 minutter og langpasning til Ceu Lian Khar som nesten fikk kontrollert mottaket på 16 meter.
Vaulens beste sjanse kom etter 88 minutter. Dødball ble slått inn i boksen. Fredrik Stray Tjaum kriget flott. Ballen havnet hos Amar Kotlica som presset brant over fra syv meter.
Vidars Jakobsen fikk så fintet seg fri og hadde kun igjen keeper, men avslutning skled like utenfor.