Foto Jon Ingemundsen
Klart tap for munkene
(21.04.13) Vaulen hadde lite å stille opp med mot et revansjesugent Lysekloster.
Anders Idsø fikk trøstemål for de oransje på straffespark etter 83 minutter.
Nå må man nullstille til lørdagens hjemmekamp mot Os. Den kampen har avspark klokken 15.00 på Vaulenbanen.

LYSEKLOSTER
5–1
Kim Kleivedalen
40 min

44 min
Johannes Jordal
50 min
Martin Eidsvik 55 min

83 min Anders Idsø (str.)
Joakim Hovden
88 min
21. april – Framo idrettspark Tilskuere: X – Serie – Dommer: A Hansen (Bjarg)

20. Arnt Ove Ivesdal

Fredrik Fossmark fikk sin debut for Vaulen. Arnt Ove Ivesdal satt halvskadd på benken. Thomas Idsø var på reisefot. David Berg hadde ikke trent denne uka grunnet reising og ble hjemme.
Vaulen (4–2–3–1): Steffen Holm – Stian Lima, Jon Nessa, Marius Fossmark, Steffen Lyse Andreas Meier Strømme, Anders Idsø Eivind Ovedal, Kevin Hodneland, Daniel Lie Fredrik Fossmark.

Lite skjedde i starten. Kampen bar preg av mye vind.
Lysekloster gikk opp til 1-0 etter 40 minutter. Noe som var fortjent med tanke på ballbesittelse og press.
Rett før pause doblet hjemmelaget. Målet kom etter kommunikasjonssvikt i forsvaret. Vaulen var svake i første omgang.

Like etter pause økte Lysekloster til 3-0 da man slapp inn et langskudd. Vaulen svarte med skudd i stolpen.
Nå raknet det helt for Vaulen og LIL økte til 4-0.
Vaulen fikk trøstemål etter 83 minutter da Anders Idsø satte inn et straffespark.
Før hjemmelaget økte til 5-1 like før slutt.