B-laget leverte
(22.05.13) B-laget vant tirsdag kveld 4-2 hjemme mot MIL. Verdt å merke seg er at de to opprinnelige keeperene Tom Arne Bø Pedersen og Thomas Nilsson (bildet) begge scoret.

4–2
21. mai – Vaulenbanen Tilskuere: 3 – Serie – Dommer: Øystein Jegtvik (VBK)

–> 45 minutter (<– 65 min)

Øyvind Vollen, Espen Refvik og Erik Løken er ute med skade. Gaute Schei, Bjørnar Mangersnes og Stian Refvik måtte jobbe. Christan Gramstad og Tore Dreyer måtte begge prioritere å lese til eksamen.
Vaulen (4–2–3–1):
Vaulen 2 gikk denne kampen bort fra sin vandte 4-5-1 og over til 4-4-2. Midtbygden starter kampen bra, og kontrollerer de første 15 minuttene.
Vaulen står bra, gir ikke Midtbyden mye rom. Men hull på byllen får de. Midtbygden kommer rundt på kanten, slår et hardt innlegg som desverre treffer Aleksander og går i eget mål. 1-0 til Midtbygden. Vaulen 2 kommer mer med i kampen etter dette. Vi kommer til noen sjanser, og etter litt frem og tilbake inni feltet så ender ballen opp hos Inge som smeller ballen knallhardt i tverrlegger og inn! 1-0! Og Vaulen 2 er ikke ferdige her. Etter ca halvtimen spilt legger Stokki en lang ball inni feltet, og her ruver Oli høyest av alle og stusser ballen inn. 2-1 til Vaulen 2! Oli henger så høyt at han man var i tvil om han noengang skulle komme ned igjen. Midtbygden svarer med en gang! De slår langt, og ballen ender i beina på en Midtbygden spiller som drar en skuddfinte og setter ballen sikkert i mål. 2-2. Resten av omgangen går spillet litt frem og tilbake, men det er Midtbygden som kommer til den største muligheten. Midtbygden kommer til innlegg som blir headet mot mål, men der står Cissa "Kahn" Lie og redder mesterlig. Ellers i omgangen Tommy ut etter halvtimen, og Modda inn. Modda gjør et langt defensiv løp, sklir inn i en takling, vrir kneet og må ut igjen etter 2 min på banen. Inn kommer Tommy igjen.

I pausen setter Vaulen inn Husi for Tommy. Husi gjør jobben, og terroriserer Midtbygden forsvaret i 20 min. Ingen krav til kondis på blaget.
Vaulen 2 gjør mer ut av seg i andre omgang. Midtbygden kommer til noen muligheter iløpet av omgangen, et stolpeskudd og noen gode redninger fra Kahn gjør at Vaulen 2 holder på resultatet. Vaulen 2 går opp i ledelsen litt ut i andre omgang. Ballen havner hos Tommen, som setter inn 3-2 til Vaulen 2! Vaulen 2 gjør etter dette en rekke bytter for å holde bena friske og fortsette presset. Etter 65 min kommer Nilsson inn, med lovnader om mål! Og det tar ikke lange tiden før NIlsson leverer! Oli spiller ballen flott igjennom til NIlsson som timer løpet sitt perfekt og setter ballen forbi keeper og i mål! 4-2 til Vaulen! Ikke hver dag en keeper får muligheten på topp, og leverer på den måten. Andre omgang spiller vi veldig bra, vinner store deler av duellene på midtbanen, jobber bra sammen defensivt og presser motstanderen til å gjøre feil. Meget bra andre omgang av Vaulen 2!