(24.02.15) Vaulen tok tirsdag kveld i mot Hinna 2 til årets første treningskamp.
Aleksander Berge (Stian Refvik) 23 min

Stian Myklebust (Stian Refvik) 35 min

Christian Lyse (Stian Lima) 63 min

Christian Lyse (Tom A B Pedersen) 71 min

Første  20 minutter ble preget av at det var første kamp for sesongen. Til tross for strekk i laget, hadde vi god kontroll defensivt men skapte lite fremover. I det 23 spilleminutt rullet Vaulen fint opp på høyre siden og Hinna fikk avklart til corner. På den påfølgende corneren viste Stian Refvik frem sin eminente venstre fot og fant Aleksander Berge på første stolpe som stanget Vaulen i ledelsen.
Etter dette har Vaulen full kontroll på ballen og speler seg frem til et par halvsjanser, men sliter litt med presisjonen på siste tredjedel. Det måtte en ny dødball til for å doble ledelsen. I det 35. minutt vant Vaulen et frispark ute på høyresiden. Igjen er det Stian Refvik som er fremme med godfoten og slår den inn mot Stian Myklebust som duellerer med en Hinna forsvarer på første stolpe. Hinna forsvareren vinner hodeduellen, men er uheldig og setter den i eget mål. 2-0 til Vaulen.
I det 41. minutt spiller Vaulen seg fri på venstresiden. Lars slår en fin ball langs bakken inn i feltet og der kommer Tommen skliende, men dessverre for Vaulen setter Tommen ballen utenfor.
På slutten av første omgang må både Lars og Aleksander gi seg med strekk. Inn kommer Christian Lyse og Anders Stokkebø.
Vaulen går dermed til pause med en 2-0 ledelse.
I pausen gjør Vaulen to bytter til. Christian Gramstad kommer inn for Nelson og Espen Refvik kommer inn for broder Stian.
Christian Lyse blir flyttet ned i midtbaneleddet som indreløper og speler en meget solid omgang. Etter 63 minutt går han på et tungt løp og blir nydelig tredd gjennom av Stian Lima. Alene med keeper er han iskald og "chipper" ballen i mål. 3-0!
Når 71 minutt er spilt er samme mann frempå igjen. Tommen med lekkert forarbeid, som blant annet innehold en Zidane finte, finner Lyse på kanten av 16 meteren. Christian Lyse rykker forbi Hinna forsvareren og igjen er han iskald alene med keeper og triller inn 4-0.
Resten av kampen blir preget av mange bytter (blant annet to dommerbytter!) og en litt rotet kamp. Hinna kommer til to store sjanser. En der de var alene med keeper, men en god Thomas Nilsson ryddet opp og et skudd fra 18 meter som smeller i kryss stolpen.
Vi måtte avslutte litt før tiden for å være sikre på at lyset ikke gikk mens vi enda var i gang, men det tror jeg samtlige satt pris på siden det var årets første kamp.