12. Vegard Aas
–> 70 minutter

15. Ronny Hauge –> 78 minutter

23. Espen Nilsen Gjøsund

En del spillere med forfall grunnet reiser og skader. Ny mann inn er Leif Pirinen, eller ny og ny. Den finske keeperen har vært innom A-laget nå og da siden 2007, men hadde bare en registrert A-kamp fra tidligere.
Vaulen (4–4–2): Leif Pirinen – Stian Lima, Daniel Vatland, Tore Søraas, Eirik Mæland – Christian Lyse, Thomas Idsø, Sven Ole Høvring, Øystein Berge Gjellestad – Henrik Jelsa, Magne Christiansen.
Vaulen startet bra med å få to cornere, på den andre kontret derimot Buøy og kom fire mot fire. Deres belønning ble et corner etter tre minutter som ble slått inn lavt fra venstre. Ballen gikk gjennom den første blokken før den ble satt inn lavt. 1-0.
Vaulen ble noe stresset og slo mye langt uten adresse i perioden som fulgte. Buøy var hissige i presset og hurtige i overganger.
Etter 22 minutter reddet comeback kid Leif Pirinen et skudd fra 20 meter og fikk gitt ut til corner.
Bedre takter av Vaulen nå og etter fem trekk etter et innkast var det tilslutt Stian Lima som slo inn, keeper fikk fluktet den ut fra mål.
Bolla skulle utligne for Vaulen etter 26 minutter. Tore Søraas slo opp på høyre hvor en god Christian Lyse slo inn. Det var ikke den beste krossen, men ballen fant Magne Christiansen som fra skrå vinkel lirket ballen inn i lengste.
Magne Christiansen var nære på få minutter senere da han headet et Lyse-innlegg utenfor fra åtte meter.
Buøy var ikke ufarlige. Etter 38 minutter headet dem et corner over, mens dem minuttet senere testet Pirinen på et frispark fra 25 meter.
Tore Søraas fant så Christian Lyse som ordnet et corner fra høyre etter 43 minutter. Thomas Idsø fant Tore Søraas på andre stolpe, men han headet via en blå rygg og inn til keeper.
Like før pause ga Henrik Jelsa Vaulen ledelsen. Sjansen kom ut av intet da en løs ball ble fanget opp skippet forbi en utrusende keeper. 1-2 signert Henrik Jelsa.
I pausen kom Gaute Schei inn for Magne Christiansen på topp, mens Stian Falnes erstattet Christian Lyse på vingen. Eirik Mæland overtok kapteinsbindet.
De oransje startet andre omgang bra og hadde sin beste periode med mye hurtig spill langs bakken.
I det 50. minutt slo Thomas Idsø et presist frispark fra like utenfor hjørnet av boksen, Daniel Vatland fikk ikke styrt avslutningen mot mål.
Innbytter Stian Falnes fikk seg så en smell i en duell og signaliserte at han måtte ut.
Gaute Schei slo en lur ball i bakrommet til Henrik Jelsa etter 56 minutter. Alene mot keeper prøvde han å plassere nede ved høyre stolperot, men ballen gikk centimetre utenfor. En stor sjanse!
Anders Idsø kom inn for Stian Falnes etter 58 minutter. Sven Ole Høvring gikk dermed ut på kanten.
Sveno leverte et heftig dribleraid ute på høyre etter 59 minutter og fant Gaute Schei som ikke fikk stokket beina skikkelig og måtte nøye seg med et corner.
Corneret endte i et nytt corner fra venste. Thomas Idsø fant Anders Idsø på andre stolpe, skuddet på direkten ble til en pasning som Henrik Jelsa fikk avsluttet mot nærmeste, men keeper reddet.
Isteden kontret Buøy og keeper Pirinen var god som fikk fingertuppene på et skudd som gikk ut til corner.
Så gikk kampen over i en transportetappe hvor det var lite å skrive hjem om. Vegard Aas kom inn for Øystein Berge Gjellestad på venstrekanten etter 70 minutter.
Buøy hadde både et farlig corner og et frispark i denne perioden.
Sven Ole Høvring kom nær da han sklei frem på et innlegg fra Henrik Jelsa etter 78 minutter.
Ronny Hauge kom inn etter 78 minutter for Henrik Jelsa, før Øystein Berge Gjellestad kom inn igjen da Sven Ole Høvring ga seg etter 86 minutter.
Vaulen trodde nok at dem gikk mot sin tredje strake seier, men Buøy ville det anderledes.
Leif Pirinen var langt ute fra mål da han taklet en Buøy-spiller og laget corner etter 88 minutter. Det flate corneret gikk gjennom feltet og ble satt kontant til 2-2.
På overtid fikk Gaute Schei seg en smell, men han haltet seg videre.
Så tre minutter på overtid var Buøy nær ved å ta seieren. Leif Pirinen måtte gi retur på et skudd og Stian Lima fikk sklidd ballen ut til corner rett foran en blå som stod klar til å nette.