Målene manglet for Vaulen
(24.03.19) Juniorlaget har få spillere i utgangspunktet og når det her var seks forfall var man store underdogs.
Vaulen overrasket dog positivt spesielt i første omgang hvor man vel vant sjansestatistikken 4-3. I starten av andre omgang får man en dip og havner under 0-2, Vaulen skal ha for at dem reiser seg igjen skaper tre store sjanser.
VAULEN G19
0–2
KOPERVIK G19

53 min
Carl Eriksen Helgesen

71 min Finn Stefan Fosen
24. mars – Vaulenbanen Tilskuere: 30 – Serie – Dommer: Anders Løge (F&G)

4. Daniel Larsen Stensland <– 67 minutter

2. Bjørnar Høyland Ulfeng <– 67 minutter (–> 90 min)

20. Yousif Sajid Al-Mansoori

9. Vegard Fløyen –> 67 minutter

14. Endre Lien –> 67 minutter

Ivar Evensen og Fredrik Bokn Hansen hadde begge blitt syke.
Thomas Surdal Arnesen, Tobias Fosse Ekeland og Sebastian Mollan var på skoletur. Sisco Mick var ute med akillesskade. Forfallene betød at man hadde tatt opp fire spillere fra G16, som forøvrig lørdag vant 1-0 borte mot Staal.
I et voldsomt regnvær trakk publikum raskt innendørs i klubbhuset. De får se et vaulenlag som overrasker positivt. I første omgang teller vi 4-3 i store sjanser fordel Vaulen. Blant annet skjøt Daniel Larsen Stensland i nettveggen, Bjørnar Høyland Ulfeng rundet keeper og satte utenfor, mens Kopervik forsvarsspillere reddet på streken.
Vaulen mister taket i starten av andre omgang og havner også under 0-1 etter 53 minutter. KIL får også et mål annullert i denne fasen. Frem til Kopervik dobler til 0-2 etter 71 minutter skaper Vaulen lite.
Innbytterne Vegard Fløyen og Endre Lien setter ny fart på Vaulen som
skaper tre store sjanser før full tid.
Morten Nygård får seg en ny smell i korsryggen og må byttes av med skade etter 90 minutter.