MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Imponerende takter
(27.03.14) Vaulen C skal reise kjerringa denne sesongen. Og da mener vi ikke kjerringa til Frode, for hun er oppegående som det holder fra før av.
Men TRENINGSKAMP?!?!  Dette er vel første treningskampen i historien?
VAULEN C
7–2
VIDAR 4
Marius Fossmark 1–0
Frode "Zlatan" Lima
2–0
Tor Arne Andersen 3–2
Jean Andre Gjelsten
4–2
Tor Arne Andersen
5–2
Peder Larsen
6–2
Dagfinn Nygaard
7–2
26. mars – Vaulenbanen Trening Dommer: G Aarre (Meget god i lettdømt kamp)
VAULEN C
1. Christian Lie2. Peder Larsen3. Marius Fossmark4. Pål Særvoll5. Dagfinn Nygaard6. Bjarte Rannestad7. Tor Arne Andersen8. Stian Refvik


9. Frode Lima10. Stian Lima


11. Jean Gjelsten


Vaulens svar på Ferguson, Frode Lima, var rutinert i innkallingen og gav ikke solskinnspilleren Kahn beskjed om at dette var treningskamp før etter kampen.

Frode er kjent for å få det beste utav folk og viser her at han forskjellsbehandler til det beste for laget.

Vidar stilte med tidligere A-lagsspiller og hadde toppet laget før møte med det såra dyret fra Vaulen.

Lima Babes har hatt en del inneøkter i år og dette viste godt på possesion spillet i starten av kampen.  De to prøvespillerne Marius Fossmark og dansken Peder "Laudrup" Larsen utgjorde et pottetett forsvar sammen med Pål Særvoll.

1-0 kom etter et fantastisk skudd fra den tidligere A-lagsspilleren Marius Fossmark. Han viste i går at han mestrer også dette nivået.

Så over til kampens høydepunkt! Jean Gjelsten blir felt etter et fantastisk raid. Hvem andre enn Frode Zlatan Lima setter denne i mål. Han kjører først utsykingstakktikk med å fortelle keeper at han setter den i krysset. Rop bak i banen mener at Frode bør chippe ballen i mål.

Men selv ikke Zlatan tørr å chippe på lite mål?! Frode setter en litt hard chip over keeper, 2-0 Easy!

Etter dette slapper laget litt av. Mulig alle andre enn Kahn vet at dette er treningskamp, for perioden mellom 2-0 og 2-2 er svak. Marius prøver på et arrogant hælspark i forsvar som gir Vidar en gyllen mulighet alene med keeper. Heldigvis for alle parter så sneier ballen borti trynet på Kahn og går over mål.

Etter 2-2 skrur C-laget igjen opp tempo og scorer fem mål mot slutten av kampen. Mye tiki-taka fotball og masse tekniske finesser gledet både Andy og Thomas på sidelinjen. Begge likte tanken på å være med på dette fantastiske laget framover.

BB: Vanskelig! men LAGspilleren Stian Refvik bidro til et pottetett forsvar. Han snakket medspillerne gode! Tydelig at han hadde vært på reise alene nettopp og ikke fått pratet så mye som han pleier.

Positivt: Begge prøvespillerne imponerte! De kan bli en veldig bra tilvekst og det er viktig med en bred tropp, spes med tanke på Kvitsøy turen, der Marius allerede har sagt han stiller.

Positivt 2: Frode Lima som viser hvilken eminent manager han er. Hadde bare United valgt han som ny manager i stedet for søppelet som nå leder manchesterklubben! Sender ut forskjellige meldinger fordi han ønsker at alle skal være på tå hev, og i tillegg spiller med lave skuldre som midtstopper, i tillegg til chippen på straffe!

Negativt: Barri sin skuddfot er ikke blitt bedre.

Negativt 2: Marius Fossmark faller lett i duell med en Vidarspiller, men heldigvis lar kampens beste dommer Vaulen få fordelen. Men hvor er det blitt av musklene til Fossmark?

Dagens kommentar: E du høyre eller venstrebeint du? (Marius Fossmark til Barri etter at han har 'fyrt' av et skudd)

Men en veldig lovende økt fra Vaulens Stolthet!