Målshow på beachen
(26.07.13) En høyst spesiell kamp med ni mål på 70 minutter! Vaulen var effektive og scoret noen perler, men slapp også inn veldig lette baklengs.
Joakim Førland og Bård Ledaal viste seg frem, men ingen av dem blir klar til mandagens tur til Kopervik hvor Vaulen kun har klar tolv mann!

5–4
BRODD
John Sanne
8 min

20 min
Olav Magnus Eik Espedal

23 min
Anders Idsø (str.)
31 min

Fredrik Fossmark
34 min

54 min
Henrik Jelsa
Bård Ledaal
60 min

63 min
Tarjei Fiskum
Bård Ledaal
68 min

26. juli – Vaulenbanen Tilskuere: 25 – Treningskamp – Dommer: J-E Timm (Havdur)

–> 36 minutter

Vaulen med to prøvespillere i aksjon, men kun en mann på benken for det om. Kampen ble spilt over 2x35 minutter. Noe som var helt passe i heten og med tanke på ny kamp allerede på mandag.
Vaulen startet noe overraskende med Anders Dale som spydspiss, muligens i mangel på alternativer.
For Brodd startet Henrik Jelsa og Håkon Ohren, to gamle Vaulen-spillere.
Vaulen (4–2–3–1): Eric Ordaz – Halil Husic, Marius Fossmark, Anders Idsø, Stian Lima – Arnt Ove Ivesdal, Thomas Idsø – John Sanne, Joakim Førland, Fredrik Fossmark – Anders Dale.
Vaulen var best i starten og tok ledelsen ved John Sanne som mottok en lang ball fra Anders Idsø. Han tok ballen med seg og klinket den i vinkelen fra hjørnet av boksen!

VINKELSLIPER: John Sannes 1-0 mål på vei opp i vinkelen.
Så tok Brodd mer over. Utligningen kom etter 20 minutter da Olav Magnus Eik Espedal headet en dødball inn fra kort hold.
Joakim Førland kom i dommerens bok etter 21 minutter.
Olav Magnus Eik Espedal var på ferde igjen etter 23 minutter da han tuppet inn et innlegg fra kort hold.
Ole Jonas Liereng handset i duell med Joakim Førland etter halvtimen, dermed 2-2 ved Anders Idsø på straffe.
Fredrik Fossmark fikk så en gedigen sjanse fra hjørnet av femmeteren etter kross fra John Sanne, men keeper fikk ut til corner. Ballen havnet ut i returrommet hvor Fredrik Fossmark dro seg innover før han klinket ballen i høyre vinkel. Faktisk et flottere mål enn John Sannes, om mulig!

AY AY CAPTAIN: Gjermund Sæbø hadde tatt fri fra filmingen. Det angret han kanskje noe på da youtubeperlene haglet inn.
I andre omgang fikk Vaulens keeper Eric Ordaz en lei kveldssol i ansiktet.
Bård Ledaal kom inn for Anders Dale.
Joakim Førland var nær å krone debuten med scoring, men skuddet etter 38 minutter gikk like utenfor.
Fredrik Fossmark ble nektet av keeper etter 45 minutter. Ballen ble vippet utenfor stolpen av sisteskansen.
Anders Dale kom innpå igjen etter 53 minutter da han erstattet Halil Husic.
Brodd utlignet på ny etter 54 minutter da Henrik Jelsa utnyttet dårlig kommunikasjon i de bakre rekker.
Heftig raid av Fredrik Fossmark ga Anders Dale en skuddmulighet på restene. Keeper Magnar Nordtun måtte gi retur og Bård Ledaal kastet seg frem for å tuppe inn 4-3!

KRIGET INN: Bård Ledaal jobbet knallhardt og ble belønnet med scoring.

Brodd utlignet etter 63 minutter da Tarjei Fiskum noe enkelt fikk headet inn da han var umarkert i feltet.
Anders Idsø var nær på frispark fra 25 meter etter 65 minutter, men keeper fikk gitt ut til corner.
Corner ved Fredrik Fossmark etter 68 minutter. Ballen havnet ut til John Sanne som fikk fyrt av fra 12 meter, ballen gikk visstnok via Bård Ledaal og i goalen.
Dermed endte det med 5-4 seier for Vaulen over Brodd.