Synkende strandgutter
(28.06.13) Vaulen kom under fra start og slet med å skape sjanser. Det går alt for tregt når man angriper og man virker lette å forsvare seg mot.
Randaberg doblet etter pause og selv om Fredrik Fossmark pirket inn en retur på et frispark fra Anders Idsø, slet man som tilskuer å få opp pulsen på tampen av kampen. Vaulen virker nemlig så ufarlige foran mål. Man scorer så godt som bare på dødballer fortiden.
Flere bilder fra kampen her!
RANDABERG
2–1
Harald Eidhamar
2 min

Sander Flåte (Haugland)
55 min

67 min Fredrik Fossmark (A Idsø)
28. juni – Randaberg stadion Tilsk.: 40 – Serie – Dommer: S Eikesdal (Karmsund)

25. Ørjan Bergum

Eric Ordaz og John Sanne var spilleklare for Vaulen.
Keeper Steffen Holm og Jarle Eike stod over med ankelproblemer. Eivind Ovedal gikk av med skade sist, mens Andreas Meier Strømme bristet håndleddet på skateboard. Stian Lima er på ferie i Spania. Boye Christiansen er i USA. Kevin Hodneland er på sykkeltur i Frankrike. Mirza Krljez er i lett trening etter langtidsskade. Anders Dale kom hjem fra ferie i går kveld og er ikke med.
Vaulen (4–1–2–3): Steffen Holm – Jon Nessa, Marius Fossmark, Arnt Ove Ivesdal, Halil Husic – Thomas Idsø – David Berg, Anders Idsø – John Sanne, Daniel Lie, Fredrik Fossmark.
Vaulen skulle få en verst tenkelig start. Jon Nessa handset på hjørnet av boksen. Harald Eidhamars frispark fra venstre gikk i høy bue og dalte inn i lengste hjørne til 1-0 etter to minutter.
Kampen var feriepreget og det var veldig mange personlige feil fra begge lag.

Martin Hestvik var nær å doble etter 11 minutter da han kom fri på venstre, men kippen over keeper gikk vel tilside for mål.
Sander Flåte fikk gult kort etter 13 minutter etter å ha taklet Halil Husic som fikk seg en skikkelig trøkk i foten og haltet.
Venstrebacken Steffen Lyse kom inn for Jon Nessa like etter. Backen hadde pådratt seg en skade tidlig. Dermed flyttet Halil Husic over på høyre.
På høyre fikk Halil Husic komme til sin rett med gode innlegg, han kom stadig på overlapp og var Vaulens eneste trussel. Som etter 19 minutter da han fant Fredrik Fossmark på fem meter, men headingen gikk i bue inn til keeper Mathias Paulsen.
Anders Idsø slo en utsøkt ball mot Daniel Lie etter 21 minutter, men spissen var dessverre i offside.
John Sannes lange innkast fra venstre etter 22 minutter ble stusset videre av Anders Idsø, men Marius Fossmark nærmest skled på fem meter.
Halil Husic kom på nytt flott raid etter 28 minutter, men Vaulen var dårlige å fylle opp i boksen.

Steffen Klemetsen Jakobsen fikk bra skuddhold etter 29 minutter, men avslutningen fra 18 meter var dårlig utført.
Samme mann skjøt på tverrs av mål etter 32 minutter, småskummelt!
Fredrik Fossmark fikk ballen fra Anders Idsø etter 34 minutter, han dro innover i banen, men skuddet fra 20 meter gikk to meter til høyre for vinkelen.
Fredrik Fossmark ble felt etter 35 meter i god posisjon ved venstre dødlinje, men John Sannes påfølgende frispark ble headet unna.
Steffen Lyse felte sin mann etter 39 minutter, men frisparket fra Cato Rygg Osberg gikk heldigvis tilside.
Fredrik Fossmark ble belønnet med corner etter 41 minutter. John Sannes serve ble i første omgang bokset ut av keeper, men Vaulen fikk ikke noe ut av bølge to.
Steffen Klemetsen Jakobsen fikk gult kort etter 42 minutter da han forsøkte å filme seg til straffespark.
Så omgangens største Vaulen sjanse sekunder før ordinær tid da Halil Husics flotte innlegg fra høyre ble headet utenfor av Anders Idsø fra bra hold.
Vaulen kom ut til andre omgang lenge før Randaberg.
Cato Rygg Osbergs corner fra høyre etter 49 minutter gikk over på andre stolpe hvor Sander Flåte klemmet til, men keeper Eric Ordaz leverte en flott benparade.
Fredrik Fossmarks raid etter 51 minutter ga corner til de oransje.
Steffen Lyses corner gikk i en Randaberg-spiller og Vaulen-spillerne ville ha hands uten å bli bønnhørt av dommeren.
Vaulens kanter byttet nå side en liten stund før dem var tilbake på oppsatt plass.
Randaberg doblet etter 55 minutter. Et innlegg fra venstre dalte ned mellom Vaulens to stoppere og Sander Flåte fikk lett headet inn i korthjørnet fra åtte meter.
Are Meling erstattet Daniel Lie på topp etter 56 minutter.
Vaulen virket tannløse og hadde lite å komme med offensivt. For mange berøringer betød at RIL var etablerte og man fant ingen åpninger.
Innbytter Mats Haugland fant Fredrik Tangen på motsatt etter 62 minutter, men heldigvis var medtaket litt for svakt slik at vinkelen ble dårlig. Marius Fossmark fikk gitt til corner.
Vaulen kontret etter 63 minutter og angrepet ble avsluttet med en markkryper fra Fredrik Fossmark som gikk for midt mot mål.
Fredrik Fossmark fikk frispark fra 24 meter sentralt i banen etter 67 minutter. Anders Idsøs delikate frispark gikk i krysstanga og ut. På returen dukket Fredrik Fossmark opp og satte ballen i det tomme målet. RIL ville her ha offside.

Arnt Ove Ivesdal fikk gult kort etter 70 minutter for en takling, selv om enkelte røster mente han var på ballen.
Fredrik Tangen fant Mats Haugland i bra posisjon etter 72 minutter, men dem klarte ikke å overliste Vaulen fra kloss hold.
Like etter curlet Harald Eidshamar et skudd over høyre vinkel etter at Arnt Ove Ivesdal hadde tapt en viktig duell i forkant.
Cato Rygg Osberg fikk gult kort etter 77 minutter da han var for røff med John Sanne på kanten.
Harald Eidhamar fikk fyrt av fra 22 meter på en kontring etter 79 minutter, Eric Ordaz ga en skummel retur, men Vaulen overlevde.
Hjemmelaget fikk et noe billig frispark fra 25 meter etter 80 minutter.Fredrik Førres frispark ble vakkert fistet over av Eric Ordaz oppunder tverrleggeren. To påfølgende cornere fulgte uten hell fra de sorte og hvite.
Steffen Klemetsen Jakobsen var nær å lure ballen inn i vinkelen etter 84 minutter, Ordaz fikk gitt til hjørne.
Eirik Hadland kom inn de siste fem minuttene for David Berg.
Fredrik Tangen fikk gult kort etter 86 minutter for uthaling av tid da han skulle ta et defensivt frispark.
Nå blottet Vaulen seg voldsomt i jakten på en utligning, stopper Marius Fossmark var mer spiss en stopper i sluttminuttene.
Vaulen prøvde å lempe frem, men vant i beste fall noen offensive innkast. Som etter 90 minutter da Are Meling skaffet oss kast fra høyre som John Sanne hev inn. Kaos oppstod i feltet før Thomas Idsø skjøt over.
Marius Fossmark slo Randabergs keeper Mathias Paulsen i en duell etter 91 minutter, men dommeren blåste for frispark selv om det var lite galt med den duellen.
Anders Idsø ble stemplet av Steffen Klemetsen Jakobsen på 25 meter etter 93 minutter. Dermed Randaberg-spillerens andre gule og marsjordre.
Marius Fossmark prøvde å skyte med kraft på frisparket, men den suste over. Like etter blåste dommeren av kampen.