Klar for finalen!
(29.10.14) Flaggskipet vant KM-semifinalen mot Vidar 3-2 onsdag kveld. Det var en deilig snuoperasjon etter å ha ligget under 0-2.
Den andre KM-semifinalen går mellom Vardeneset og Sokndal torsdag kveld klokken 18.30.

2–3 Eivind Staurland (Bredesen)
29. oktober – Lassa kunstgress – KM–semi – Dommer: Magnus Torland (Nærbø)

KAMPEN
For et lag. For en kamp. Vidar - Vaulen 2-3. Flomlys. Olemann sin fanclub. Spenning, smerte og seier.

Vaulen C er jævlig gode! (Sindre Nordgren)

Vidar startet best, det unge laget løp, kjempet og spilte fin fotball. Etter 20 minutter ledet Vidar 2-0, men så våknet villdyret. Kollektivet tok tak og snudde kampbildet. I det 25. minutt ble spissen Jarle Eike kvestet i straffefeltet. Klart straffespark til tross for store protester. Eivind Staurland hamret inn straffen.
I andre omgang utspiller rutine og klokskap de sutrete ungfolene fra Stokka. Skudd i krysset fra Jean Gjelsten og saksespark fra Eivind Staurland etter nydelig forarbeide fra Oli avgjør kampen. Vi er i finalen!