MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

B-laget lagde show
(30.04.13) B-laget tok sin største seier siden 2007 da de beseiret Siddis 2 hele 11-0.
Følg laget på twitter her!
SIDDIS 2
0–11
VAULEN 2
30. april – Vaulenbanen Tilskuere: 7 – Serie – Dommer: R Jazavac (Hundvåg)
VAULEN B
Tilskuere: Mellom 2 og 7, alt etter hvor mange turgåere som gikk forbi om gangen.
Forfall: Winst, som valgte å prioritere flaggskipet foran Vaulen 2 idag. De trengte ham nok strengt tatt mer og.

KAMPEN
Kampen ble etter oppfordring fra Siddis 2 flyttet til Vaulenbanen.
Grunnet et enormt resultat og litt forvirring rundt hvem som gjode hva idag så blir referatet ganske så begrenset.
Vaulen 2 startet forrykende og før vi viste ordete av det sto det 2-0! Gaute Schei leverer varene! Han header inn 1-0 før han pent legger til rette
for 2-0 scoringen. Forøvrig var det Stian Refvik som slo innlegget til Gaute ved 1-0 målet. Men det trenger vi ikke snakke for mye om.
Gaute setter også inn 3-0 ikke lenge etterpå. Vaulen 2 styrer det meste, og det Siddis 2 har og komme med rydder forsvaret og keeper pent opp i.
Så begynner ting å gå litt fort, såpass fort at vi faktisk detter litt av i både hvem som scoret og når målene kom. Men vi kan si såpass at Etnes store sønn Hector Vestbø fikk prikket inn et pent lite hattrick idag. Hector hadde faktisk 2 mål på sine 3 første toutch idag! Kampen går pent for seg, og Siddis 2 skal ha honnør for humøret de viser, selv om resultatet ikke akuratt gikk deres vei. Det roteres i posisjoner, og alle som kommer inn gjør en utrolig god innsats idag! Vaulen 2 sin kaptein og midtstopperkjempe Simon Sakkestad lurer seg til og med til 10 min på topp! Han får æren av å sette kronen på verket for dagen med et pent skudd fra 18 meter som lurer seg inn og fastsetter sluttresultatet til utrolige 11-0. Vi i Vaulen 2 sier oss fornøyde med det. God innsats alle mann, vi gleder oss allerede til neste kamp!
Tommy