MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Stabiliteten tilbake i Vaulen
(03.01.15) Etter å ha sett det ekstreme antall av åtti spillere forlate Vaulen siden 2011, har kun en spiller forlatt klubben i etterkant av 2014-sesongen.
Morgan Gramstad gikk til Hana hvor han skal spille for A-laget og trene juniorlaget.
Samtidig har man vært moderat med å kun hente en spiller i Emir Hopovac (SIF), mens Alexander Surdal Nilsen kommer til sommeren.
Trener Bo Andersen håper riktignok å hente noen i januar, men i utgangspunktet kun tre nye spillere. Det har vært snakk om at et halvt dusin spillere har blitt invitert til å vise seg frem. Identiteten på disse holdes hemmelig, men Marius Fossmark som spilte litt under Pol-turneringen gjør muligens comeback?
STABILITETSBÆRER: Anders Idsø debuterte for A-laget i 1997.

Dagens tropp består av femten utespillere og to keepere. Etter å ha en enormt stor tropp for kun år siden hvor gamle spillere alternerte på å være skadd. Virker strategien nå å ha en liten tropp, men med unge spillere som sjelden blir skadd. Det gir en sammensveiset gruppe hvor man får tilbake stabiliteten vi har savnet de siste sesongene. Kun Anders Idsø og Daniel Hadland er igjen som faste spillere fra 2013-sesongen!

Når A-laget starter opp med treningene førstkommende mandag virker det som man har klart holdt på stjernespillerne også. Halve førsteelleveren har vært ønsket av andre klubber i vinter - Fredrik Stray Tjaum, Daniel Hadland, Amar Kotlica, Ingvald Sandvik Halgunset og Ole Wick Henriksen er alle viktige brikker skal Vaulen overleve i en knallhard 3. divisjon. Nå virker det som om alle blir.

Mest interesse har det vært om fenomenet Fredrik Stray Tjaum hvor både Viking og Sandnes Ulf la ut følere.
Viking virker nå å være fornøyd med troppen og direktør Arne Larsen Økland ønsker kun å hente en spiss, mens Sandnes Ulf akter å drøye med å hente Vaulen-spilleren.HVOR BLE DEM AV? Fra lagbildet i 2012 er det nå kun Anders Idsø igjen, mens tvillingbror Thomas Idsø er ringevikar i kniper. Daniel Hadland ble hentet i august 2013. De øvrige 15 spillerne har blitt hentet av Bo Andersen, det skal sies at tre har kommet fra B-laget, mens Eric Ordaz jo kom tilbake til moderklubben. Vaulen Idrettslag