Tapte jevn kamp
(03.12.13) Mandag kveld spilte Vaulens håndballstorhet mot unggutta til SIF 2. Vanligvis pleier SIF å stille med den gode gamle garde med Ole Oftedal, Kjetil Sævereide etc. men i dag stilte de med ungene til nevnte spillere! SIF sine spillere var født i 1997 og spiller i den landsomspennende Bring serien, ble kalt Narvesen back in the days.

Dramatikken startet allerede før kampen ble satt i gang da Vaulens keeper Kjetil Refvik ikke hadde kommet. Etter heftig telefonvirksomhet så ble han funnet, han lå i sengen og la sønnen sin. Kjetil hadde bommet på kampstartstidspunkt.

Etter femten minutters forsinkelse så var kampen i gang. Første omgang var jevn i starten, men etter hvert så fikk SIF for mange enkle mål på kontring. Vaulenguttene brukte kort tid i angrep og de raske ungdommene sprang Vaulen litt i senk en periode. Etterhvert så fikk Vaulen mer taket på angrepsspillet slik det stod 19-17 i fordel SIF til pause.
En annen kuriositet i fra den første omganger var at nevnte keeper Refvik klarte å få gult kort av dommer Mark Øvrebø etter å ha fyrt ballen i taket i Storhallen med et skikkelig tåskudd! Var nok litt frustrasjon som måtte ut ved den anledningen :)

Vaulen startet andre omgangen forykende, og spesielt bakrekka med Sivertsen, Sørvang og P. Særvoll hadde flere fine kombinasjonser. Sørvang prikket flere flotte mål i denne perioden. Vaulen gikk opp i en 24-22 ledelse, men SIF gav aldri opp. SIF klarte å ta igjen ledelsen vi hadde og gikk i fra igjen med 2-3 mål.
Kampen var jevn helt til de siste 4 minuttene da Beachboys guttene gjorde kastet ballen bort og bommet på sjansene sine, men SIF sine to beste spillere fortsatte å putte ballen i mål.

Kampen endte 35-31, og konklusjonen til coach P. Særvoll var at vi tapte mot et bedre lag som faktisk trener håndball mange dager i uken!

Neste kamp er lørdag kl 1240 i Storhallen mot STIL-UIS. Regner med Vaulen-klanen dukker opp og heier på de oransje!