MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Yanni gleder seg
(04.04.13) Yann-Erik de Lanlay ser frem til å møte gamleklubben. Vikings landslagsspiller startet som kjent karrieren i Vaulen hvor han ble trent av Jan Owe Jakobsen.
"Dette blir veldig kjekt. Jeg er veldig glad for at det ble Vaulen," forteller han til Vaulen Beachboys.
DEN GANG DA: Yanni sammen med  Landu-Landu på en samling for en del år siden.
Håper å bli klar
Vingen har slitt med skader i vinter og har ikke spilt kamper på lenge. "Jeg er tilbake i trening og er frisk nå. Så krysser fingrene for at jeg får spille mot Vaulen."

Vikings stjernegalleri virket også fornøyd med trekningen. "Jeg ble naturligvis mest fornøyd, men det virket som om alle gledet seg til lokaloppgjør mot Vaulen."

Det er ikke sikkert at kampen kan gå på Vaulenbanen grunnet dimensjonene.
"Jeg håper at det blir Vaulenbanen. Blir ikke helt det samme hvis ikke," sier Yanni som har brukt mange timer på Beach Arena for å terpe detaljer.

Yanni har spilt mot Vaulen tre ganger tidligere som Viking 2-spiller, det har ikke alltid gått så bra... Fasiten er to tap og en seier. "Haha, jeg må rette på den statistikken," svarer han lurt.
Kantspilleren spilte i Vaulen i ti år fra han var fem og holder ennå med gamleklubben. "Såklart vil jeg spille med Vaulendrakten under," svarer han under litt press.