MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Fjorårets kaptein trapper ned
(04.05.20) På mandagens A-lagstrening ga John Petter Gilje beskjed om at han vil komme til å spille for B-laget til høsten.
Fjorårets A-lagskaptein er dog positiv til å fortsatt hjelpe til. "Jeg fortalte at jeg selvfølgelig stiller opp om det passer og de trenger folk," forklarer midtbanespilleren til Vaulen Beachboys.

SA STOPP: Nå blir det B-laget for John Petter.

Tiden strekker ikke til
29-åringen har blitt tobarnsfar og tiden strekker ikke alltid til lenger. "Valget er tatt hovedsaklig på grunn av familie og tidsbruk, men trenerne, støtteapparatet og stemningen på B-laget er også en faktor!"

Avgjørelsen er utvilsomt et stort tap for A-laget som også har mistet to andre midtbanespillere i Even Sandøy Nærum og Sivert Erland den siste tiden.

Giljes karrierevei har vært av de sjeldne. Han var et stortalent i klubbens yngre avdelinger og fikk sin A-lagsdebut som 17-åring i 2008.
I 2009 valgte han så å være spillende trener for juniorlaget før han dro videre til studier. I 2012 var han tilbake og prøvde seg litt igjen før han forsvant ut i periferien.

Det ble så spill for Tasta 2 nedover i divisjonene før B-laget kapret han i 2017. Her gjorde han det såpass bra at han ble invitert opp på A-laget foran 2019-sesongen.

"Johnsen" ble raskt en dominant skikkelse på A-laget hvor han ledet laget som kaptein. Hans boks til boks-spill kombinert med en presis fot var en nøkkelfaktor for A-laget store suksess i 2019-sesongen.
Laget kvalifiserte seg til NM i 2020 og John Petter hadde sett frem til den turneringen bare for å se at alt raknet grunnet koronaen.

Nå blir det altså B-laget igjen for John Petter som dermed gir seg etter 36 kamper og 8 mål for A-laget.


CAPTAIN FANTASTIC: John Petter Gilje bar med stolthet kapteinsbåndet for A-laget i 2019-sesongen. I en sesong han gjorde comeback på A-lagsnivå og svarte med å score åtte mål fra midtbaneposisjon.


TOK HJEM POKALEN: John Petter løfter pokalen da Vaulen i fjor høst vant Pol-turneringen for første gang gjennom historien.