MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Bo klar for Vaulen
(04.12.13) Bo Andersen aksepterte Vaulens tilbud og blir A-lagets nye hovedtrener fra nyåret.
Dansken hadde betenkningstid frem til 18.00 i dag og i firetiden kom bekreftelsen.
"Jeg kan bekrefte at jeg er ny trener i Vaulen, med en kontrakt på tre år," sa Andersen til RA etter at nyheten ble kjent.
A-laget skal ha informasjonsmøte i kveld klokken 20.00.

"Jeg gleder meg veldig til å begynne. Vaulen er en bra klubb med gode spillere, og målet er at vi skal spille fin, offensiv fotball neste år."

Endelig løsning
Vaulen har gått en måned uten trener etter at Kjetil Hundhammer trakk seg og det var kjærkomment at man endelig kom til en løsning.
Nå begynner jobben for Bo Andersen som skal sy i sammen et sterkt mannskap for 2014-sesongen. Det er klart at man trenger å hente inn mye nytt, men Vaulen Beachboys kjenner til at en rekke spennende spillere ønsker seg til Vaulen.
Den gamle keeperhelten med fortid i blant annet Bristol City, Viking og Las Palmas kommer fra Stavanger IF hvor han har vært A-lagstrener i to sesonger.
Der satset han på unge spillere, noe som vil være viktig da Vaulen står ovenfor et generasjonsskifte.

Ros til Frode Lima
Kreditt må gå til Frode Lima i Sportslig Utvalg som har jobbet knallhardt den siste måneden. Det har vært mange kandidater, men man har hatt is i magen og har nå kommet opp med en flott løsning.

Bo Andersen blir nok den største trenerprofilen Vaulen noensinne har hatt. Det er derimot ikke nytt at man henter tidligere Viking-spillere. Før har man jo hatt Isak Arne Refvik, Tore Haugvaldstad og Endre Tangen.

Vaulens trenerhistorie i nyere tid
2000-2001 Svein Øksnevad
2002-2003 Tore Haugvaldstad
2004-2005 Bent Lie
2006-2007 Ole Søyland
2008-2011 Endre Tangen
2012-2013 Kjetil Hundhammer
2014- Bo Andersen