MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Bo gleder seg til å ta fatt
(04.12.13) Bo Andersen hadde sitt første møte med spillerne onsdag kveld, kun få timer etter å ha takket ja til jobben som Vaulen-trener.
"Dette blir gøy, jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven," sa den joviale dansken.

Frode Lima fra Sportslig Utvalg innledet møtet. Vaulengutten, som har vært med i Vaulen siden 1983 hvorav de siste tjue åra med roller i styre og stell, har jobbet på spreng den siste tiden. "Dette var egentlig ment som et krisemøte for å finne en ny trener, isteden blir det et gledesmøte med Bo på plass som ny trener," sa en lettet Sportslig leder.

Frode fortalte videre om prosessen man har gått gjennom og veien videre. Han kunne avsløre at han har en lang liste med navn på nye spillere som vil til Vaulen.

Bo Andersen fremstod som en lett omgjengelig type som kommer til å passe godt inn i Vaulen.
"Når vi skal spille, så skal vi spille med ballen her nede," sa han og pekte ned mot bakken. "Det skal være offensiv fotball og med et rutinert forsvar og en god keeper skal vi også tette igjen bakover. Jeg vil spille i en 4-2-3-1-formasjon, eller en slags 4-3-3."
"Vi kommer til å ha et nytt møte så kjapt som mulig når mer er på plass."
"Det blir treninger fire ganger i uken, tre ganger når det er kamp. Det blir fokus på ball hele tiden, det skal være kjekt å komme på trening."

Vareopptelling
Ellers bestod møtet av vareopptelling på spillere. Det er klart at man beholder en del av rutinen som vil utgjøre en fin miks med spillerne på vei inn. Selv om troppen akkurat nå ikke er den største er ikke dansken urolig.
"Å hente inn nye spillere blir ikke noe problem," sa han.
Bo, som tidligere bodde oppe ved McDonalds, hadde god kontroll på vaulentroppen. "Jeg har fulgt med på lokalfotballen i åtte år, jeg kjenner til alle spillerne i Vaulen. Jeg så dem vel fire ganger sist sesong."
Videre beroliget Frode Lima at det var viktig å hente en spiller som ville satse videre på dem man allerede har.

Bofeberen herjer
Signeringen av Bo Andersen har vist seg å være svært populær på sosiale medier. Ikke få har vist tommelen opp på facebook.
Tidligere trener Kjetil Hundhammer er lettet over at man kom til en løsning. Nå skal han trene Vaulen jenter 2007. "Da ønsker man Vaulen og Bo lykke til i 2014. Du overtar en flott gjeng, Bo! Dette blir en meget god løsning (i en litt tung tid) for klubben," skrev han på facebook.
"At spillere som Jon Nessa, Marius Fossmark, Anders Idsø, Stian Lima, Gaute Schei, Daniel Hadland, evigunge Anders Dale ++ fortsetter er veldig bra!"
"Støtteapparatet er fortsatt av beste merke og et av de beste i lokalfotballen. Dette er da definitivt noe å bygge videre på. Frode Lima har virkelig stått på for A-laget. Takk for to flotte og kjekke sesonger!"

Frode Lima takker også Kjetil for innsatsen i gjesteboken og er blid og glad.
"I dag er jeg fornøyd. Jeg og Kjetil har jobbet sammen hele tiden med å finne en ny trener. All honnør til Kjetil, hans hjerte er oransje. Tror nok ikke Kjetil hadde gitt seg før en trener var klar. Heldigvis dukket en kandidat frem fra intet."

På twitter er også Vaulen en hot topic.
"Bo Andersen ny Vaulen trener! Kan bli morsomt på Beachboys arena neste sesong!" skriver Tom-Are Svenning.

"Ikkje noko sjokk, Bo Andersen ny Vaulen trener. Ny outsider til opprykk? #3div6" skriver twittergåten 30_christian. "Ingen pyro og PK frå Vaulen Arena? Skuffande. #3div6" undrer han videre.

"Meget solid med Bo Andersen, som nå er ansatt som ny a-trener i Vaulen IL. Kjempe ressurs, som kan styrke klubben! #VaulenIL" taster Øyvind Vollen.

"Bo Andersen er ansatt som ny trener i Vaulen Il. Dette er meget bra og på høy tid! Håper nå at klubben forsterker med noen nye spillere!" mener Eric Ordaz.

Rogalands Avis omtalte også saken. Les den her!