MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Hadland aktuell
(05.08.13) Vaulen har invitert en håndfull unge spillere til å trene med A-laget denne uken. Det er ingen hemmelighet at snittalderen er høy og at et generasjonsskifte må til. Prøvespillene kan bli kronet med treningskamp mot Hinna på torsdag.
Blant spillerne som skal prøve seg er Daniel Hadland (bildet). 18-åringen er vaulengutt som de siste årene har vært i Vikings rekker.
Tre andre unge spillere er også aktuelle.
PODEN TILBAKE I ORANSJ: "Daniel er klar for sin første A-lagstrening i den gamle jumperen til storesøster Maria," humrer agent Tor Erik Hadland.
Vaulen forsøkte også å hente Daniel sist sesong, men da ville ikke Viking gi slipp på talentet. Siden da har han slitt voldsomt med skader, men denne sesongen har han spilt for Vikings juniorlag.

Midtbanespilleren er sønn av tidligere formann Tor Erik Hadland og søskenbarn til Eirik Hadland. I 2007 ble han første vaulenspiller som scoret på nye Vaulenbanen.

Daniel ønsker å ta steget opp fra juniorfotball til 3. divisjon. "Ja, han ønsker å prøve seg, så får vi se hvor han ligger an fysisk med de tynne måkebeina. Serien er ganske fysisk. Men han har snakket med Gaute Schei som er spiss i Vaulen og som jobber med unge spillere i Viking," forteller Tor Erik.

Fakta
Daniel Hadland
Født: 04.01.1995
Posisjon: Indreløper/ving
Tidligere klubber: Vaulen (-2008), Viking (2008-).